burna polemika

Videli ste ih mnogo puta, ali ovo vam nije palo na pamet: Cipele slavne glumice izazvale lavinu negativnih komentara (FOTO)

0
Nikad običnije cipele, i nikad više reakcija! Ni vama neće biti jasno kako je uspela da zadrži osmeh na licu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za dostignuća u karijeri zanosna lepotica je više puta dobila potvrdu, ali modni kritičari kažu da joj treba dodeliti nagradu i za uspešno hodanje bez pada na vrtoglavo visokim štiklama. 

 

Naime, Sofija Vergara se pojavila na svečanom otvaranju nove radnje Tiffany&Co u Los Anđelesu i, kao i obično, ostavila sve prisutne bez daha. Za ovu priliku ona je odabrala crnu pensil suknju i lepršavu bluzu bez bretela, ali ono što je privuklo pažnju svima svakako je izbor obuće lepe glumice.

 

Ovako je seksi Sofija Vergara čestitala mužu rođendan! (FOTO)

 

Crne salonke sa potpeticom od neverovatnih 15 centimetara vizualno su izdužile njenu figuru i učinile da izgleda zaista zanosno. Ali, ako bolje pogledate u njena stopala, ni vama neće biti jasno kako je Sofija uspela da zadrži osmeh na licu.

 

foto: Profimedia

Neprirodan položaj stopala i vene koje su od napora poiskakale preko riseva definitivno su dokaz da ovakva moda ne čini ništa dobro za zdravlje žene.

Iako je Sofija pobrala mnoštvo komplimenata na račun izgleda, većina korisnika interneta, uključujući i njene fanove, složila se da su cipele poput ovih nešto najgore što može da se plasira na tržište i nudi ženama kaosimbol seksepila i ženstvenosti.

 

foto: Profimedia

Šta vi mislite? 

makonda-tracker