Čvrsti stavovi

Jelena Karleuša je dala modni savet poznatoj Zvezdi Granda, a onda ga je i sama poslušala: Nikada ne biste uparili ove dobro poznate komade odeće! (FOTO)

0
Poznata po svojim stilskim savetima koji čine pravu zvezdu, Jelena Karleuša je dokazala da ne odustaje od svojih modnih uverenja.
foto: Instagram
foto: Instagram

Svi imate ove komade odeće u svom ormaru, ali vam nikada ne bi palo da ih iskombinujete. Međutim, Jelena Karleuša je još jednom pokazala da prati svetske trendove i da je u njenom slučaju sve moguće. 

 

I ovu neprijatnu situaciju Diva ume da iskoristi: Evo kako je Jelena Karleuša reagovala kada su joj se pocepale pantalone (FOTO)

 

Naime, kada se u prošloj sezoni Zvezda Granda Nikola Ajdinović, poznatiji pod nadimkom Šećer, pojavio u teksas pantalonama i košulji od istog materijala, Jelena Karleuša je oduševljeno pohvalila njegov stil istakavši da je double denim novi svetski hit koji se ne sme propustiti. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Upravo zbog toga svi su upamtili ovu njegovu odevnu kombinaciju, koja je u međuvremenu postala pravi hit. 

 

foto: Youtube Printscreen

Kako ne odustaje od svojih modnih uverenja, Karleuša često bira različite double denim kombinacije, dokazavši da se ovakav stil može nositi na više načina. 

 

O njenim krpicama svi maštaju, a njena modna veština je nedostižna: Jelena Karleuša PONOVO pokorila modni vrh (FOTO)

 

Naime, ona se odlučila da jednobojnu kombinaciju upotpuni neobičnim detaljima, što je oduševilo njene mnogobrojne fanove. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Neobični biseri su ovu odevnu kombinaciju učinili glamuroznom, a Jelena Karleuša je svoj stajling upotpunila i dubokim čizmama koje su ove godine must have. 

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Ipak, nije joj nepoznata ni jednostavna, svedena kombinacija koju poznata pevačica nosi u svakodnevnim prilikama, ali koju njene savršene obline nisu mogle da izdrže, te se Karleuša nedavno slatko nasmejala svojoj nezgodnoj situaciji. 

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

makonda-tracker