neverovatan uspeh

Mesecima je ovo krila: Kada je ova TAJNA Lune Đogani izašla na videlo, Srbija je svojim interesovanjem oborila jedan sajt (FOTO)

0
Ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas privlači neverovatnu pažnju medija i javnosti, ali ovaj njen potez raspametio je mnoge i bez teksta ostavio sve one koji su sumnjali u njene potencijale
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Luna Đogani od malena ima dodirnih tačaka sa medijima. S obzirom na to da su njeni roditelji poznate ličnosti, Luna nije imala taj luksuz da živi tih i miran život kao i ostali njeni vršnjaci.

 

Ona je izuzetno aktivna na društvenim mrežama i privlači pažnju mnogih, a bilo je i zlih jezika koji su komentarisali i polemisali o Luninoj struci.

 

Luna Đogani iskrena: Volela bih da mogu da doživim isto što i moja mama

 

Kako je uspešno upisala fakultet, mnogi su mislili da će se Luna posvetiti studijama ili možda muzičkoj karijeri, a ona je, zapravo, negovala svoj talenat i sklonost ka jednoj određenoj oblasti i vredno radila na velikom projektu.

 

A photo posted by @anabelci on

Večeras su Luna i njena mama objavile da sa radom počinje Lunin modni blog, LunaĐo, a interesovanje je bilo toliko da je sajt pao!
 

Dakle, Luna je ovim neverovatnim uspehom potvrdila svoj talenat i smisao za modu koji su se indirektno naslućivali i kroz njene postove na Instagramu.

 

Anabela ne može da sakrije ponos: Luna Đogani dobila prvi posao (FOTO)

 

A photo posted by Luna Djogani (@luna_djogani) on

 

makonda-tracker