Šarmantan prestup

Obećala je da neće više nikada: U ovom grehu će se svako prepoznati, ali Kristina Radenković se ne stidi i da prizna (FOTO)

0
Voditeljka popularnog kviza Slagalica uživa u majčinstvu, ali i dalje ima vremena za sebe i male ženske avanture koje je često stavljaju pre modne grehe
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pre manje od pola godine, voditeljka najgledanijeg kviza Slagalica- Kristina Radenković rodila je ćerku Taru, čijim dolaskom je potpuno promenila svoj život.

 

Njena jača polovina Nikola Radojević ju je zaprosio, ali još uvek nisu stali pred matičara. Par trenutno uživa u centru njihovog života, mezimici Tari.

 

Kao i svaka mlada mama Kristina uspeva dnevno da obavi nebrojeno mnogo poslova, a na svom Instagramu je priznala da je "počinila" greh koji je odlično poznat svakoj dami, ali retke nikada o njemu javno neće govoriti.

Naime, Kristina je tri puta za redom nosila istu belu bluzicu, a to je napisala i na svom Instagram profilu:

 

- Je l i vi imate onu jednu novu stvar koju nosite nonstop? Bela košulja 3x! Prestaću svega mi, ovo je poslednji put! - napisala je šarmantna voditeljka.

 

Kristina Radenković hoće prinovu, ali ne i brak: Želim još dvoje dece

Odlično je poznato da medijske ličnosti izbegavaju da jednu stvar nose više puta, a ako to ipak učine, onda izbegavaju fotografisanje. Međutim, Kristina nije jedna od takvih, a svaka modno osvešćena dama zna da je vela košulja večni komad koji uvek izgleda drugačije tako da se ovo i ne smatra modnim prestupom.

 

Nešto najslađe što ćete videti: Kristina Radenković objavila prvu fotografiju ćerkice - potpuno neočekivanu (FOTO)

 

makonda-tracker