Otkrio

Muški plus sajz model: Vreme je za nas frajere da ispratimo dame na ovom putu (FOTO)

0
Prvi muški plus sajz model iz Velike Britanije, Ben Vit, nedavno je dao iskrenu ispovest i tako oduševio čitav svet....
foto: Instagram
foto: Instagram

Svetom već neko vreme haraju plus sajz modeli koji imaju samo jedan cilj - da pokažu ženama da je u redu imati obline i neravnine. Imajući na umu tu temu, muški plus sajz model Ben Vit, odlučio se na neverovatan korak.

 

Žene spremite se: Ovo je plus sajz maneken koji osvaja svet (FOTO)

 

 

A photo posted by Ben Whit (@benrwhit) on

 

Veliki broj ljudi ima totalno pogrešnu sliku o plus sajz veličini. Smatraju da je reč o debelim ljudima, a to uopšte nije tačno. Za muškarce su to jača ramena i grudi, a za žene su to obline", rekao je on za Gardijan.

 

 

A photo posted by Ben Whit (@benrwhit) on

 

Bivši bodibilder za tu pogrešnu sliku krivi medije koji promovišu mršave muškarce, ali se nada da će se to uskoro promeniti. Potražnja za ženskim plus sajz modelima je u porastu, a prvi muški modeli pojavili su se tek ove godine. Ben je jedan od njih.

 

Kako su ženski modeli mnogim punijim devojkama pomogli da se u svom telu osećaju bolje, isto to on želi da postigne i sa suprotnim polom. Otkrio je i da muškarci znaju da budu iskompleksiraniji od žena.

 

Ćerka slavnog glumca jedna je od najtraženijih plus size manekenki! (FOTO)

 

Svet je spreman za veće muškarce. Ženama u plus sajz industriji baš dobro ide, a sad je vreme i za nas frajere da ih pratimo na tom putu", zaključio je on.

 

 

A photo posted by Ben Whit (@benrwhit) on

 

makonda-tracker