Otkrivamo

Besprekorna lepota Blejk Lajvli uz nekoliko jednostavnih pravila (FOTO)

0
Lepa holivudska glumica otkrila je neke od svojih omiljenih trikova kojima se služi kako bi u svakoj prilici izgledala perfektno, tvrdeći da je za savršenu lepotu potrebno samo nekoliko jednostavnih navika.
foto: L'Oreal
foto: L'Oreal
Blejk Lajvli

Ideja o posećivanju kozmetičara svake nedelje nekima zvuči odlično, ali ja ću se uvek pre opredeliti da to vreme provedem sa porodicom i prijateljima. Zaista se ne oslanjam na profesionalce kada je nega kože u pitanju.

Jednostavno, zimi se fokusiram na hidrataciju, leti se služim laganijim kremama, a nezavisno od godišnjeg doba, uvek sam fokusirana na zaštitu od sunca", kaže Blejk, osvrćući se ovom prilikom i na negu kose.

Evo na koga je lepa: Upoznajte mamu Blejk Lajvli! (FOTO)

Moja kosa se ponaša u skladu sa vremenskim uslovima i mestom na kom boravim. Ukoliko je vlažnost vazduha velika, potrebno mi je nešto što će je ukrotiti, ali kada sam kod kuće, u Njujorku, ono na šta posebno obraćam pažnju jeste njen volumen, budući da volim da nosim opuštenu frizuru.

L’Oréal Paris Elvive šampon i regenerator čine da moja kosa izgleda kao da sam posvetila previše vremena njenoj nezi, dok sam je ja zapravo samo vezala u neobaveznu punđu i pustila da se osuši prirodno", kaže Blejk, otkrivajući još jedno tajno oružje za savršenu kosu...

foto: L'Oreal
Pročitajte ostatak teksta na Make-up.rs.
makonda-tracker