adidas style: 3 lista / 3 linije / 3 poljupca

adidas je, u okviru Beogradske nedelje mode, priredio nesvakidašnji ulični performans na samostalnoj modnoj reviji, u okviru koje je predstavljena najnovija modna adidas style kolekcija, za proleće/leto 2010.
0
1 / 3 Foto: Promo

Interesovanje za reviju je, po komentarima zaposlenih u modnom studiju Click, bilo nezapamćeno. adidas je, znajući kolika je popularnost brenda, nakon revije organizovao i veliki adidas style party u klubu Magacin. Na žurci na kojoj je bio obavezan dress code: adidas detalj, modni urednici najuticajnijih srpskih modnih magazina su izabrali, među gostima na žurci, svoje favorite za the best adidas style of the night nagrade.

Inspiraciju za kolekciju koja je u pop stylingu predstavljena te noći, kreativni tim dizajnera adidasa je pronašao u auto industriji, svetskim muzičkim zvezdama, fudbalu, tenisu, košarci i mladoj urbanoj gerili… Kolekcija je puna veselih letnjih boja: lila, adidas plave, drečavo žute boje u krojevima koje su oni koji se sećaju 80-ih viđali na Madoni, Kim Vajld, Bananaramama, kao i na momcima iz grupa Duran Duran i Wham.

adidas style ulica je odisala duhom Brazila, Majkla Džeksona, Lili Alen, Sindi Loper, Madone, urbanom mladom gerilom, grafitima, sportom, a adidasov trolist je na kraju dobio i tri poljupca za originalnost.

makonda-tracker