Čitateljke manekenke

Četiri čitateljke magazina ELLE su u ponedeljak imale priliku da u stilu velikih imena modne scene zablistaju pred objektivom profesionalnog fotografa
0
1 / 6 Foto: Promo

U atrijumu tržnog centra Delta City, u okviru akcije 30 dana mode i lepote, održana je akcija Budite ELLE model u organizaciji magazina ELLE. Modni magazin broj 1 pozvao je svoje čitateljke da se oprobaju u ulogama manekenki i prijave se za pravi profesionalni manekenski foto sešn. Od velikog broja prijavljenih devojaka redakcija je odabrala četiri najbolje, a tim sastavljen od frizera i šminkera koje je obezbedio L’oreal i modnog stiliste magazina ELLE, učinio je da devojke zablistaju. Već iskusne manekenke su im pomagale uputstvima za poziranje i drugim malim tajnama zanata.

Ovu zanimljivu akciju propratio je veliki broj posetilaca tržnog centra Delty City, a mnoge dame su poželele da i same poziraju. Glavna i odgovorna urednica magazina ELLE, Sonja Kovacs, tom prilikom je izrazila veliko zadovoljstvo što je ELLE pružio priliku mladim devojkama da pokažu šta znaju i sigurna je da će neke od njih pronaći svoje mesto u svetu mode.

makonda-tracker