Moda

Džesika Alba obora sa nogu: Lepota u plavom za ženu od stila (FOTO)

0
Zavodljivost, elegancija i seksipil su tri glavne stavke koje uvek prate Džesikin autfit, a one su sasvim dovoljne za potpuno osvajanje Njujorka
Džesika Alba, foto: Profimedia
Džesika Alba, foto: Profimedia

Nakon pokretanja The Honest Company i lansiranja prve kozmetičke linije, Džes  je zvanično postala najbogatija dama koja se našlla na prestižnoj Forbsovoj listi.

Džesika Alba: Jednostavna kombinacija za efektan look poslovne mame (FOTO)

Glavne uloge u filmovima, snimanje reklamnih kampanja i naravno- pojavljivanje na važnim događajima jesu deo Džesikinog glam života!

Džesika Alba: Poza koja je nadmašila nametljivu nogu Anđeline Džoli

Ovog puta, nakon što je završila sa fotoshoot-om za MetroCity i promocijom The Honey Beauty linije, Džes je rešila da se malo opusti i zajedno sa mužem poseti reviju Narciso Rodriguez SS16.

Na šou slavnog dizajnera su se pojavile mnoge poznate ličnosti, ali je lepa glumica zasenila sveprisutne goste. Svi pričaju o modnoj kombinaciji koju je ponela zvezda filma Grad greha. A kako i ne bi...

Džesika je istakla svoju izvajanu figuru u dekoltiranoj haljini midi dužine. Beauty in blue, ukratko su Amerikanci opisali celokupan vizuelni doživljaj Albe koja je celo veče mamila poglede.

Kako bi ovaj look dobio notu sofisticiranog izgleda, Jess je elegantno pokrila ramena belim sakoom. Elegantna crna torbica i visoke nude salonke neobičnog printa su se fantastično uklopile u ovu kombinaciju!

makonda-tracker