Zekstrina jesenja kolekcija u prodaji

Kolekcija modne kuće Zekstra za predstojeću jesen i zimu nalazi se u prodaji u svim maloprodajnim objektima
0
1 / 3 Foto: Promo

Kreatorski tim koji čine Zorana Stanić, Slavica Petrović, Daniela Glišić i Saša Vidić, dizajnirao je modele koji su izrađeni od kvalitetnih italijanskih tkanina proizvođača Marzotto Group, Guabello i Picchi, a odlika zimske kolekcije je, pre svega, komfornost.

Muška kolekcija Zekstra Basic inspirisana je različitim modnim pravcima i stilovima, ali zadržava strogu formu i klasičan moderan izgled, kao i udobnost. Osnovu kolekcije čine kaputi i odela koja su namenjeni poslovnom muškarcu koji želi da bude odeven sa stilom, a krojevi se protežu od strogih klasičnih do jako tesnih i modernih u kraćoj formi.

Čitavu zimsku priču pratiće i mini kolekcija odela namenjenih za svečane prilike, kao i košulje najrazličitijih boja i dezena, ali i linija trikotaže sa šalovima od pamučnog prediva. Kreator Zekstra Basic muške kolekcije je Slavica Petrović.

Kolekcija Zekstra Sport za jesen-zimu 2009/10. inspirisana je unutrašnjom kompleksnošću žene i muškarca, a cilj je da privuče pažnju svojom funkcionalnošću i kvalitetom materijala. Modeli su u skladu sa modernim uslovima življenja, od poslovnog dela dana, preko popodnevne šetnje, do večernjeg izlaska. Dualitet ženskog modnog identiteta može se primetiti kroz elemente odevnih predmeta kao što su primena muškog prsluka, zatim forme muške košulje preoblikovane u tuniku-haljinu, a na pojedinim modelima zastupljeni su i military elementi. Izbor dezena pažljivo je biran i kreće se od prins degala, riblje kosti, prugastog dezena i karo košulje. Kreator Zekstra Sport kolekcije je Daniela Glišić.

Pripremila: Jelena Kulović

TAGOVI: Zekstramoda
makonda-tracker