Ana i Nole u novom adidas ruhu na US Openu

3
Ana Ivanović i Novak Đoković će se u novom adidas ruhu pojaviti na US Open turniru koji počinje 24. avgusta
Ana Ivanovic - PR - US Open Night Dress - foto: promo
Ana Ivanovic - PR - US Open Night Dress - foto: promo

Pored opsežnih priprema za teniske turnire ovog ranga, postoji još jedan zadatak koji postavljaju nepisani standardi teniskog turnira u Njujorku, a to je autfit tenisera.

Za svakog sportistu i njegove vrhunske rezultate od velike važnosti je i oprema u kojoj se takmiči, kako za dnevne tako i za noćne mečeve. Adidas se i ovog puta sa posebnom pažnjom posvetio svim aspektima njihovih sportskih i ličnih karaktera, ali i onim finesama koje ih čine zvezdama.

Sve su to bitne finese koje adidas uvek uzima u obzir kada sprema specijalno dizajnirane teniske toalete i patike Ani Ivanović. Adidas je i ovog puta stilizovao Anu u skladu sa njenim osobenim stilom najlepše teniserke sveta. Prateći njen imidž i ovog puta adidas impresionira skladnim uvođenjem falti, asimetrije i tila tamo gde mu do pojave Ane Ivanović nije bilo mesta. Osim toga, adidas je i odgovorio trendu povratka 80-ih i skladno dodao detalje na Anine haljinice koje je čine najlepšom i na terenu. Njena slatkost uvek dobije novu dimenziju brzine i okretnosti kada uđe u adidas tennis barricade shoes.

Nole će svoje mesto na ATP listi pred njujorškom publikom i ostatkom sveta braniti muški, u svojoj Falcon kolekciji. Soko (Falcon) potpuno podržava njegov način igre i sa novim tehnologijama ForMotion™ i ClimaCool® mu daje prednost udobne izdržljivosti i u dugim petosetnim mečevima. Njegov adut na predstojećem turniru su i adidas patike CC Genius Novak. One su kreirane specijalno shodno njegovoj potrebi za lakim ali veoma stabilinim patikama što obezbeđuje SPEEDCUT tehnologija koju poseduju. adidas je u pripremi nove kolekcije za Noleta uzeo u obzir da se i njegov stil postepeno menja i da on sve više polaže na izgled momka koji izaziva ženske uzdahe, posebno posle njegovog pojavljivanja na Noći mode za igrače. Adidas je ovog puta otišao korak dalje i odgovorio na njegovu promenu, od dečka koji osvaja teniske terene ka momku koji preti da će osvojiti svoj san i stati na teniski tron.

US open, koji će cela nacija pratiti isto koliko i svetska javnost, okuplja samo najbolje zvezde tenisa, ali i zvezde filma, muzike i mode.

O  tome koliko je bitno šta obući pred publikom Velike jabuke govore i neka od imena prošlogodišnjih fanova belog sporta na US Openu: Šarliz Teron, Tobi Megvajer, Naomi, Natali Portman, Donald Tramp, ali i oštri modni jezici Ane Vintur i Kim Katral.

Posle njujorške premijere novih kolekcija Ane i Noleta, one će se uskoro naći i u adidas šopovima širom Srbije.

makonda-tracker