Fernando Verdasko dizajnirao svoje mi adidas Barikade patike

0
Fernando Verdasko je proteklog vikenda predstavljao špansku tenisku reprezentaciju na Dejvis kupu u četvrtfinalnim mečevima, noseći patike mi adidas Barikade V, koje je sam dizajnirao. Svetski broj devet prilagodio je sebi obuću pomoću mi adidas korisničkih se
foto: promo
foto: promo

Adidas Barikade V priznate su za vodeći model patika namenjenih teniserima kojima je potrebna savršena stabilnost i udobnost. Kroz mi adidas, ljubitelji Barikade V patika mogu da daju sopstveni pečat ovim popularnim patikama za tenis. Fernado Verdasko je kreirao mi Barikade V u bojama svoje domovine Španije. Njegove mi Barikade V su jarko crvene boje sa žutom neon čipkom, tri bele pruge i srebrnim kopčama, kao i izvezenom zastavom Španije na jeziku patika. Osim toga, ovaj dvedesetpetogodišnjak je na petu njegovih mi adidas Barikade V patika stavio i svoj nadimak tabasco.

Dizajn Fernanda Verdaska je samo jedan od nebrojenih mi kombinacija, koje su u adidasu dostupne potrošačima koji žele da personalizuju svoje patike. Trenutno mi adidas nudi ove uzbudljive servise za ulepšavanje patika za trčanje, fudbal, košarku i tenis, kao i za neke od najprestižnijih ikonskih Originals modela. Iz perspektive dizajna potrošači mogu da izvezu ili ugraviraju tekst, broj, zastave ili logo na gornjem sloju patika i naravno da menjaju boje različitih delova patika. Iz ugla udobnosti i praktičnosti, kupci mogu izabrati različite gornje materijale, gustinu đona, različite veličine, kao i različite težine samih patika. Asortiman boja i materijala rezultira milionima mogućih mi Adidas kombinacijama, koje potrošačima nude jedinstven način korišćenja i interakcije sa adidas proizvodima. 

mi adidas predstavljaju ostvarenje ideala osnivača kompanije adidas, Adi Daslera. Ambicija Adi Dasslera, još od prvog para kopački i patika za trčanje koje je napravio jos davnih 20-ih godina prošlog veka, bila je da stvori obuću za sportiste koja im savršeno odgovara. adidas i u 21.veku nastavlja tu tradiciju u tehnološkom smislu. Pokrenuta 2000. god, mi adidas akcija počela je sa adidas kopačkama, zatim sa patikama za trčanje, a sad su uključene i one za tenis i košarku. 

Fernando Verdasko pridružio se ostalim adidas sportistima kao što su Džo Vilfred Conga, Dvajt Hauard, Blanka Vlašić i Karim Benzema, u korišćenju mi adidas korisničkih usluga.

makonda-tracker