Manolo Blanik: Serija Seks i grad me je proslavila

0
Čuveni dizajner obuće podelio je neke od svojih stavova o modi, ali i govorio o saradnji sa ekipom serije Seks i grad, koja ga je, kako kaže, proslavila.
Manolo Blanik, foto: Profimedia
Manolo Blanik, foto: Profimedia

Sedamdesetjednogodišnji proslavljeni dizajner obuće Manolo Blanik u intervjuu za Guardian priseća se saradnje sa ekipom serije Seks i grad, a otkriva i kakve cipele smatra najlepšim.

Dizajnera je, čini se, upravo ova hit serija, tačnije glavna junakinja Keri Bredšo proslavila, budući da su joj njegove cipele u seriji bile jedne od omiljenih.
 
- Autorka knjige po kojoj je snimljena serija Seks i grad, Kendas Bušnel, volela je moje cipele i odednom je ceo grad pričao o njima. Sve mi je to laskalo, ali danas mi se čini vrlo daleko - rekao je Manolo.
 
Blanik ne misli da cipele govore mnogo o čoveku, iako je proveo čitav život kreirajući ih, ali zato priznaje kakve cipele apsolutno ne voli.
 
- Ja sam za štikle. Cipele sa platformom su užasne - i najlepše noge u njima izgledaju ružno! Možete ih kombinovati samo sa dugačkom haljinom, tako da ih niko ne vidi -  izjavio je on.

makonda-tracker