Odeća inspirisana filmom Anđeline Džoli Maleficient

0
Poznata holivudska glumica Anđelina Džoli odlučila je da udruži snage sa Stelom Mekarni i Disney timom i osmisli limitiranu liniju dečje odeće koja je inspirisana najnovijim Anđelininim filmom Maleficient.
Anđelina Džoli, foto: Profimedia
Anđelina Džoli, foto: Profimedia

Britanska dizajnerka i Džolijeva su se potrudile da naprave krajnje simpatične, luckaste modele.

Dok Endži i Stela po prvi put sarađuju, Steli i Disney-u je ovo treća saradnja. Prvi put, britanska kreatorka je osmislila kampanju za Bambi likove (2009), dok je pre 4 godine uradila kolekciju nakita u paru sa Disney timom za Bartonov film Alice in Wonderland.

Foto: Stella Mccartney

- Oduvek sam bila fan crtanih filmova iz Disney kompanije, kao i moja mama koja mi ih je u nedogled puštala. Kada se ukazala prilika da radim kostime, i to poziv od Anđelina Džoli, bila sam oduševljena i pristala sam odmah - izjavila je Stela za portal WWD.

Kompletna linija odeće će biti u prodaji od aprila, mesec dana pre premijere filma Maleficent koja je zakazana za 30. maj.

U kolekciji će biti osam različitih modela, od svetlucave, ljubičaste princess haljine, preko majica s likom zmaja do dečjih sandalica i patikica i to za dob od 4 do 14. godina. Cene će varirati od 75 do 185 dolara, a 10 odsto kupovine će ići u humanitrani fond SOS Children’s Villages, organizaciji koja se bavi udomljavanjem i brigom o nezbrinutoj deci.

makonda-tracker