Poznate dame u venčanicama

0
Pogledajte kako Ivana Maksimović, Nevena Božović i Saška Janković izgledaju u venačanicama, koje su obukle u suret Sajmu venčanja, koji će biti održan u hotelu Hajat od 14. do 16. februara.
Ivana Maksimović, Nevena Božović, Saška Janković, promo foto
Ivana Maksimović, Nevena Božović, Saška Janković, promo foto

Naša reprezentativka u streljaštvu, olimpijska šampionka Ivana Maksimović, koja se trenutno priprema za Šampionat Evrope u Moskvi od 26. februara do 6. marta, pokazala je nežniju stranu sporta, blistajući u raskošnoj haljini sa krinolinom.

– Ovo je prvi put da sam probala venčanicu, i zaista je poseban osećaj nositi ovako raskošne haljine, tako da nestrpljivo iščekujem Reviju poznatih. Poput mnogih devojaka, i ja sam kao dete zamišljala kako se udajem u venčanici u stilu Pepeljuge, ali sad kad sam je obukla, nisam sigurna da bih mogla u njoj da izdržim celo veče.

Kako sam starija, više me privlače haljine jednostavnijeg kroja, poput čuvenog sirena modela, a baš takvu je moja mama nosila na svom venčanju i izgledala predivno. Videćemo, kada dođe vreme za to... Možda mi se ukus ponovo promeni – poručila je Ivana, dodajući da se nada da će joj ova godina na profesionalnom planu biti jednako uspešna kao prošla.

Za razilku od Ivane Maksimović, pevačici Neveni Božović nije bilo prvi put da nosi venčanicu.

– Mada mi nije prvi put, srećna sam što ću na Reviji poznatih nositi venčanicu. Moram da priznam da nisam neko ko često nosi haljine i više volim opuštenije i ležernije kombinacije, ali scena to zahteva, tako da sam se već navikla i uvek mogu da nađem haljinu koja liči na mene – objasnila je Nevena, kojoj je posle učešća na Evroviziji sa koleginicama iz Prvog glasa, najveća želja da ove godine snimi svoj prvi album i održi prvi solistički koncert.

– Prethodna godina je bila radna, naporna, ali i lepa. Posle Evrovizije, snimila sam pesmu sa Aleksandrom Kovač, a nisam zanemarila ni obaveze na Fakultetu muzičke umetnosti. Verujem da me pesme koje sam do sada uradila najbolje opisuju, i nastaviću u tom pop pravcu.

Crvenokosa pevačica prodornog glasa, Saška Janković, takođe će prošetati u venčanici na Sajmu venčanja i na otvaranju.

– Zaista je zadovoljstvo što ću biti deo tradicije Sajma venčanja. Prvi put sam u venčanici i shvatam da uopšte nije lako nositi velike haljine sa žiponom. Za singl Ponekad nedavno sam uradila i spot, a trenutno snimam još jednu bržu numeru. Mislim da smo napokon blizu završetka mog prvog albuma, a ja sam napisala muziku i tekstove za većinu pesama. Razmišljala sam da li da malo podilazim tržištu i publici, ali sam ipak odlučila da poslušam svoje srce i uradim album po svojoj meri – rekla je Saška Janković.


Sajam venčanja biće otvoren za sve posetioce od 14. do 16. februara, od 10 do 20 časova. Uz kupljenu ulaznicu, posetioci će na poklon dobiti i specijalni izdanje magazina Venčanje.

makonda-tracker