Tamara Paunović: Mala modna zimska koketiranja

0
Kako je uspela da izgradi svoj modni stil, zašto joj je najudobnije u ravnoj obući, zbog čega nije pristalica nakita i kojim povodom se upustila u kreiranje bele majice, govori naša poznata manekenka.
Tamara Paunović. Foto: Luka Šarac
Tamara Paunović. Foto: Luka Šarac

Omiljeni deo mojih odevnih kombinacija, ali i najzahvalniji komad garderobe svakako su FARMERKE. U njima se najbolje osećam, pa ni sama ne znam koliko pari imam u garderoberu. Kad izađe novi model, odmah ga kupim, iako možda već imam neke slične. U odevanju mi je najvažnija UDOBNOST.

Naravno ako idem na određeni događaj, spremna sam da budem veoma elegantna ukoliko to zahteva dress code, ali i tada garderobu prilagođavam svom stilu. Volim CIPELE SA ŠTIKLAMA, ali ne u dnevnim prilikama jer sam privatno najčešće u ravnoj obući. Prava sam KUPOHOLIČARKA, a namenski odlazim u šoping jedino kada sam u inostranstvu. Ne kupujem sezonske TAŠNE, tako da neke nosim iz godine u godinu i to bih preporučila svim devojkama. Što se tiče BRENDOVA, bitno je da mi se odeća sviđa i da mi dobro stoji, potpis je nevažan. Neko je odeven od glave do pete u garderobi čuvenih kreatora, ali ne ume da je nosi.

BELA MAJICA predstavlja jedan od odevnih komada koji se najlepše kombinuje uz sve stilove, pa sam se zato i ja osmeilila da kreiram nekoliko modela koje nose oznaku TP. Posle dugogodišnjeg bavljenja ovim poslom, moda mi je ušla pod kožu i logično postala sastavni deo mog života. Verujem da imam svoj MODNI STIL. Kad sam bila mlađa, imala sam faze tokom koji sam lutala kroz razne pravce, ali vremenom sam shvatila šta mi dobro stoji.

Nisam velika pristalica NAKITA, najvažnije je da se on lepo ukombinuje sa odećom koju nosim jer često neki dobar komad ume da obogati haljinu i poboljša opšti utisak. Tek pre nekoliko godina počela sam da nosim KAPE i svima bih preporučila one tople, vunene, odličan su modni asesoar, a i ne kaže se džabe da kapa glavu čuva.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker