Pandora lansira Essence kolekciju: Novi koncept nakita koji održava unutrašnje vrednosti

0
PANDORA je lansirala novu kolekciju narukvica od čistog srebra sa 24 srebrna priveska, od kojih svaki predstavlja ličnu, unutrašnju vrednost.

Bazirana na obimnom istraživanju prikupljenom uz pomoć hiljada žena širom sveta, PANDORA je odgonetnula vrednosti koje su najvažnije većini žena u današnjem svetu.

- Sada žena može, ne samo da ispriča nezaboravne trenutke svog života na svojoj narukvici, već i da izrazi svoje unutrašnje vrednosti - objašnjava PANDORA kreativni direktori, Stefen Ferčajld.

Privesci simbolišu značenja koja omogućavaju ženama da izraze svoju istinsku suštinu i ključne vrednosti kao što su radost, poverenje, strast, samo pouzdanje, ljubav, hrabrost, mudrost i mnoge druge. Privesci klize na narukvicu i ne pomeraju se zahvaljujući novom inovativnom rešenju koje se bazira na fleksibilnom silikonskom omotaču koji je ugrađen unutar središta svakog priveska od čistog srebra. PANDORA ESSENCE KOLEKCIJA je inovativna i jedistvena ekspresija ličnih, unutrašnjih vrednosti koje su definisale žene kao inspiraciju drugim ženama. Izrazite svoju suštinu.

makonda-tracker