Ivana Korab: Sve tajne ženskog seksepila

0
Koji modni trendovi su aktuelni u Los Anđelesu , čime se leči ženska depresija, na čemu se zasniva moderni rokenrol stil i u čemu su dame najseksepilnije, otkriva svetska a naša uspešna manekenka.
Ivana Korab. Foto: Petar Đorđević
Ivana Korab. Foto: Petar Đorđević

Modni stil treba da krasi originalnost i uvek morate da se potrudite da budete drugačiji. Svoje odevanje opisala bih kao SPORTSKU ELEGANCIJU, volim da nosim stvari koje nisu sezonske i trenutno u modi. Onda te kombinacije mogu da nosim i leti i zimi, ali najvažnije je da se ne pomešaju materijali i o tome uvek vodim računa.

ROKENROL STIL idealan je za devojke koje, kao i ja, vole da nose farmerke i pantalone, ukombinovane sa dobrim majicama i sakoima. Sve to može da se obogati nakitom, bilo bi najbolje da on bude u crnoj boji s nekim metalnim delovima ili, na primer, belim zlatom.
Šta god da obučete, NAKIT daje poseban šmek. Ipak, ne treba preterivati i devojke ne smeju da liče na božićnu jelku, već moraju da budu umerene, ali i da kombinuju.

Najvažnije je da vodite računa o tome da svoju garderobu prilagodite o određenoj prilici, tačnije mestu na koje idete. Nikada ne treba previše odskakati i na taj način pokušavati da privučete pažnju. Naravno, uvek se potrudite da budete DRUGAČIJE I POSEBNE, ALI NE I DVORSKE LUDE.
KAČKETI, ŠEŠIRI I KAPE su dobri i veoma korisni asesoari. Volim što čudnije oblike kapa i šešira, oni daju odličan pečat i šmek svakom stilu.

Kada se najlošije osećam, obujem cipele sa najvišim štiklama, pa mi tada noge izgledaju mršavije i odmah sam bolje raspoložena. (Smeh) Ovaj vid terapije preporučujem svim damama. Najviše prostora u mom ormaru zauzima cipelarnik, a pošto sam sportski tip, imam i mnogo patika. Po tom pitanju pravo sam žensko i dok sam bila mlađa, nisam žalila da i poslednju paru dam za par CIPELA koji mi se dopada. Hvala bogu, vremenom sam sazrela po tom pitanju.
U Los Anđelesu trenutno je veliki hit UNDERGROUND MODA koja se zasniva na tome da budete različiti, a da ne odskačete.

Tamo se ne nose marke koje su kod nas poznate i na odeći ne možete da vidite naziv ili znak brenda. Meni se ta filozofija oblačenja veoma dopala i u velikoj meri sam je prisvojila.
Verujem da su žene najseksepilnije u muškoj garderobi, na primer u MUŠKIM BOKSERICAMA  i košulji dok svom dragom prave doručak. Ne mora uvek sve da bude u prvom planu, može da se bude seksi i u širokoj garderobi.
Odećom ne treba da pokazujete koliko novca imate i kakav je vaš materijalni status, već kakvi su vaš stil, duh i karakter. STIL SE NE MOŽE KUPITI ili skinuti s lutke u izlogu.


Ukoliko ste kao i ja opterećeni KOMBINOVANJEM BOJA, onda ćete voditi računa i kada kombinujete sportsku garderobu. Volim da sportske kombinacije imaju svoju priču, pa često pazim koje patike ili materijale nosim u određenoj prilici.

 

Pogledajte video:

 

makonda-tracker