Lindex i Metju Vilijamson ujedinjeni za žene

0
Ove jeseni, svetski poznati dizajner, Metju Vilijamson dizajnirao je za Lindex unoseći svoj veoma prepoznatljiv estetski potpis i jedinstven dizajn.
foto: Promo
foto: Promo

Majstor za štampanje, ukrašavanje i kaleidoskopske boje, britanski dizajner, diplomirao je na prestižnom Central Saint Martins koledžu, u Londonu, svoju prvu kolekciju predstavio je 1997. godine i od tada nastavlja da gradi luksuzni brend, sa prodavnicama u Londonu, Dubaiju, Kataru, kao i u još 170 prodajnih mesta širom sveta.

- Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa uzbudljivom, internacionalnom, modnom kompanijom. Ova saradnja pruža mi posebnu priliku da moje kreacije prezentujem novoj grupi modno svesnih žena - kaže Metju Vilijamson.

- Mi smo veoma uzbuđeni i ponosni na našu saradnju sa Vilijamsonom, nagrađivanom i međunarodno priznatim dizajnerom, sa vrlo karakterističnim i poletnim smislom za glamur. Radili smo na stvaranju kolekcije koja je namenjena svim ženama i svakoj prilici, a da je pri tom i pristupačna - kaže Nina Stark, Šef odseka dizajna u Lindexu.


Ova dizajnirana kolekcija sjedinjuje dva brenda u podršci kampanji protiv raka dojke, na svetskom nivou.

- Kao dizajneru, uvek mi je bilo važno da moji modeli omogućuju ženama da se osjećaju lepo i sigurno u sebe. Volim i poštujem žene, i one su mi oduvek bile inspiracija, i posebno zadovoljstvo predstavlja mi činjenica da ova kolekcija pruža podršku ovako plemenitom i važnom cilju - komentariše Metju Vilijamson

Ovu jedinstvenu kolekciju čine dizajnirani komadi odeće kao i pratećeg aksesoara namenjenog modno svesnim ženama, kao i po neki specijalno dizajnirani odevni predmeti za decu.


Kod nas, ova kolekcija će biti predstavljena od 16. Oktobra, u Lindex prodavnici u Mercator centru, Beograd.

makonda-tracker