Dunja Gvozdić: Uspeh u modnom svetu

0
Da je Srbija stekla status dobrog tržišta za nova lica potvrđuje Dunja Gvozdić, model modne agencije Forma Viva koja je za kratak vremenski period osvojila špansko modno tržište.
Dunja Gvozdić, Foto: Promo
Dunja Gvozdić, Foto: Promo

Lepa Dunja je nakon zapažene reklame  za  brend Garnier i Mango učestvovala na španskoj nedelji  mode i snimila editorijale za brojne časopise.  Mlada zvezda je već ostvarila ono o čemu maštaju mnoge njene vršnjakinje:

- Angažman za Garnier i modnu kuću Mango za mene predstavlja veliki uspeh jer se manekenstvom bavim nepunih godinu dana i sigurno će poslovi koje sam do sada  radila doprineti daljem razvoju moje karijere.

Uz podršku porodice i matične agencije Forma Viva“ sa lakoćom usklađujem obaveze. Osim dobro poznatih manekenskih propozicija, neopohodna je i harizma koja često izdvoji manekena od oštre konkurencije i  predstavlja presudan faktor za dobijanje nekog posla. Sledeći kasting za nova lica biće održan 20. oktobra u  13h u hotelu Moskva. Pozivam sve zainteresovane devojke i mladiće, buduće modele, da dođu na kasting i pridruže se jatu srpskih manekena otkrivenih u Forma Vivi koji već godinama uspešno rade u inostranstvu – otkriva Dunja.

makonda-tracker