Converse predstavio Winterized kolekciju za jesen-zimu 2013/14.

1
Converse predstavlja svoju Chuck Tailor All Star Winterized kolekciju, za predstojeću sezonu jesen-zima 2013/14, sa elementima kao što su robusne siluete i topli materijali.
Model Elsie Rolldown, cena: 10.790 din
Model Elsie Rolldown, cena: 10.790 din

Kao i uvek, Converse prikazuje svoje bogato nasleđe u svojim modelima i novim sezonskim bojama, materijalima za zimu i urbanim elementima prirodnih nijansi.

Converse Boot, cena: 10.990din

Da isprati prirodnu tranziciju iz svetlih u nijanse tople crvene , narandžaste, braon, Winterized kolekcija je u toplim, zimskim bojama, po ivajući na prelaz iz leta u jesen. Akcenat ove sezone, Converse stavlja na modele Elsie Rolldown, Hollis i Knee Hi čizmu, koja ima svoju crnu i braon verziju, kao i jednostavan pristup savršen a imske aktivnosti na otvorenom.

Hollis, cena: 10.790din

Tu je i model Chuck Tailor All Star Holis, koji predstavlja nadgradnju na takođe prisutnu Converse Boot či mu, koji poseduje nazubljeni đon i ovčiju kožu, koja ovoj cipeli unapred daje robustan izgled, za koji su obično potrebne godinama da se postigne.

Knee Hi Black, cena: 11.890din

Converse Winteri ed kolekciju čine modeli koji predstavlja obuću a aktivan život sa modernim, urbanim obrtom, savršenim za hladne jesenje i zimske prilike!

Knee Hi Brown, cena: 11.890din

makonda-tracker