Slavica Radaković: Uspeh u modnom svetu

0
Slavica Radaković, model modne agencije Forma Viva, ostvarila je velike modne uspehe u svetskim prestonicama mode, a već duži niz godina živi u Americi gde je i započela karijeru modela.
Slavica Radaković, foto: Promo
Slavica Radaković, foto: Promo

Specifičnost njenog puta uspeha ogleda se u činjenici da je za svog zastupnika želela da odabere agenciju sa prostora sa kojih potiče.

- Želela sam da me zastupa proverena agencija iz Srbije koja ima višedecenijsko iskustvo i najbolje kontakte u svetu modelinga - kaže Slavica i dodaje da  je veoma srećna zbog uzlazne putanje kojom je krenula njena karijera.

-Zahvaljujući mojoj agenciji Forma Viva, godinu dana sam radila u Americi za razne brendove kao što su Valentino, Versacce, Donna Karan, Escada, Gucci, Brunello, Peggy Jennings, John Freida i mnogi drugi. Osećam se veoma ispunjeno  što sam imala mogućnost da učestvujem na američkom Fashion Weeku i smatram to iskustvo dragocenim za dalji razvoj moje karijere. Trenutno se nalazim u Amsterdamu gde završavam studije i spremam se za odlazak u Milano gde ću raditi sa istaknutim imenima italijanske modne industrije - ističe Slavica koja i poziva sve devojke i mladiće da dođu na kastinge Forma Vive 22. septembra u Beogradu i Novom Sadu.

makonda-tracker