Cesare Paciotti predstavio kolekciju za jesen/zimu 2013/14

Kolekcija italijanskog luxury brenda Cesare Paciotti za sezonu jesen/zima 2013-14 posvećena je ženama apsolutno istančanog ukusa, koje se ne premišljaju već vole izazove bez ograničenja.
0
1 / 5 Foto: Promo

Pet apsolutnih tema:

ABSOLUTE LOGO: Cipele čistog i oštrog dizajna, stilizovana ravnim linijama koje postaju plemeniti i ključni detaljii kroz reinterpretaciju logotipa koji brend razdvaja od konkurencije. Bodež postaje metalni luk koji dominira modelima nalik na luk.

ABSOLUTE COLOR: Hromatska paleta postaje mozaik nijansi, ali sa dva precizna tumačenja. Crna tema u kombinaciji sa bisernom, sivom i Delfino uz topliju carne i Bordo. To su cipele sa čistom grafikom, jasan omaž Valter Albiniju.

ABSOLUTE FREEZE: Za izuzetan glamur kolekcije pobrinuli su se detailji izrađeni od dugačke, glatke kože i krzna. Iskombinovani su u delikatnim čizmama do članka sa stileto štiklom.

ABSOLUTE DARK: Crna je vodeći faktor, sinonim senzualnosti i transgresije. Klasične čizme, zglob-cut, tzv. neboder otvorene i kaubojske čizme, ukrašene svetlim šarama, na rajsvešlus ili klasično kopčanje, vrhunski su izraz duše ovog brenda.

ABSOLUTE NIGHT: Predivna klasična cipela optočena mikro šljokicama koje daju posebne nijanse hladnim bojama srebra ili u toplim bojama zlata obavezan su sexy modni začin ove sezone.

LADY G: Posvećena kraljici Ženevi od Kamelota, je must-have cipela za sezonu jesen / zimu 2013-14. Srebrni bodež simbol temperamentnosti i ponosa poput umetničke aplikacije grli tzv zglob-cut čizme sa mekim crnim antilop i srebrnim detaljima.

 

Najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2013 možete kupiti u prodavnici Cesare Paciotti u Beogradu (Knez Mihailova 30) i multibrend radnjama Fashion & Friends u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

makonda-tracker