Katarina Radivojević: Modna avantura na Adi Bojani

0
Kako je uspela da svoj autentični stil odevanja sa Balkana prenese i u Ameriku, koji su njeni trikovi za dobar izgled u kupaćem kostimu i zbog čega obožava nakit, otkriva jedna od naših najboljih glumica mlađe generacije Katarina Radivojević.
Foto: Miloš Ćetković
Foto: Miloš Ćetković

SKINNY DŽINS, LOUBOUTIN CIPELE UZ BELU TRIK MAJICU gotovo uvek predstavljaju idealnu odevnu kombinaciju. Volim jednostavne majice sa dobrim natpisom, a na onoj koju sam nedavno kupila piše: You can seat with us. Moj stil, koji bih podvela pod odrednicu HIPPIE –GIPSY– BOHEMIAN, ne razlikuje se u zavisnosti od toga da li sam u Beogradu, Los Anđelesu ili na nekoj drugoj planetarnoj tački.

LA je prilično hipi grad slobodnog duha i u njemu se savršeno osećam dok se oblačim u svom fazonu noseći dugačke suknje, marame, šešire, nakit... Kada je o veličinama reč, vodim se geslom ŠTO ŠIRE, TO BOLJE. Dok sam radila predstavu u Los Anđelesu, na poklon sam dobila korset koji sam nosila kao scenski kostim. Već duže vreme nosim ga kada idem u večernje izlaske, uz neke dugačke suknje i u toj kombinaciji izgledam diskretno seksi. Obožavam lepe KUPAĆE KOSTIME, ali na njih ne trošim mnogo novca. Kupujem ih najviše u radnjama Victoria’s Secret jer su veoma pristupačni i kvalitetni. Ove sezone pazarila sam samo po jedan crni i beli donji deo i onda ih različitim šnalama povezujem sa gaćicama, bilo da su one crne, bele, tirkizne... Preporučujem devojkama da na taj način uštede na kupovini jer uz dva jednobojna gornja dela i malo mašte, možete imati nekoliko savršenih odevnih kombinacija.

Volim kada je kupovina praktična, a istovremeno kreativna, interesantna i u skladu sa trendovima. Imam alergiju na nakit pa koristim kožne i plastične narukvice, a podnosim jedino PLEMENITE METALE kao što su platina, srebro i zlato. Za dijamante još nisam stasala, ali kad ih stavim, osećam se starom. Sve do ovog slikanja, nisam eksperimentisala sa JARKIM BOJAMA poput ove na lila haljini jer imam svetliji ten, ali shvatila sam da mi sjajno stoje takve nijanse pa ću istu haljinu, inače kreaciju moje kume Ane Stanić,  uskoro nositi na jednom venčanju. Trudim se da ŠOPING u Americi obavljam ili u velikim autletima van grada ili kupujem krajem juna i početkom januara kada su u toku veliki popusti.

Moja glavna modna zapovest je da toliko toga imam u sebi pa NE MORAM NIŠTA DA NOSIM NA SEBI. Možeš odenuti tonu skupe garderobe, ali ona će izgledati jeftino na svakom ko ne poseduje ništa iznutra. Iz principa NE NOSIM PRESKUPE STVARI jer živimo u zemlji koja je vrlo ekonomski siromašna. Iako sam to sebi mogla da priuštim od zarađenih honorara ili da ih dobijem na poklon, nikada nisam pristajala na njih. Nemam nijednu torbu koja košta nekoliko hiljada evra. 

Nikola Rumenić

makonda-tracker