Animal Help Celebtity buvljak večeras u Krugu

0
Ovog petka, 14. juna od 22:00, poznate ličnosti iz sfere javnog života okupiće se u klubu KRUG sa jednim ciljem - sakupljanje novčanih sredstava za poslovanje udruženja građana za zaštitu životinja ALFA.

Domaćin večeri biće dizajnerka Tijana Pavlov, a među poznatim ličnostima koje će donirati svoje komade odeće za prodajnu izložbu Animal Help Celebrity buvljak biće: Ana Ljubinkovic, Jovana i Antea iz studija Remake, Budislava Keković, stilista Ivana Rabrenović, Miloš Milos Nadaždin, Zoran Ćumura, Proković Svetlana, Srdjan Sveljo, Tijana Dapčević, Sergej Trifunović, Milica Njegomir, Nebojša Babić, Ivana Bajić, Nenad Radujević, Bebi Dol, Vladimir Aleksić, Goran Jevtić, Aleksandra Janković, Danijela Vranješ, Bane Trifunović, Miša Obradović, Ivon Jafali, Lena Bogdanović i mnogi drugi. Muzički izbor biće poveren dvojcu koji inače slušamo svakog drugog petka u  okviru Minty Fridays koncepta – ovog puta to su Milos Popović Dj Pop i Gagi Kabadajić. Ulaz je slobodan.

U subotu, 15. juna od 20:00, KRUG će biti domaćin modnom performansu visoke francuske škole za modni dizajn i modni menadžment Mod'Art Beograd. Svoje diplomske radove predstaviće šest studenata modnog dizajna, a kao i svake subote, za muzički izbor biće zadužena Miss Millie. Ulaz je slobodan.

Već sledećeg vikenda KRUG otvara vrata vrta, jedinog pravog u Savamali. Krugov vrt biće otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći, sve do 2 ujutru. Petak i subota u Krugovom vrtu biće posvećeni klupskim ritmovima, dok će ostali dani u nedelji takođe biti tematski organizovani. Klub KRUG, zajedno sa vrtom, doneće i novu ponudu pića sa bogatom ponudom vina. Pripremite se za veliko otvaranje Krugovog vrta 19. i 20. juna. Više informacija uskoro.

 

 

makonda-tracker