Ana Ivanović dizajnira majice

Slavna teniserka Ana Ivanović pokreće sopstvenu liniju Adidas UNICEF majica čijom prodajom će biti finansiran UNICEF-ov Dečiji fond.
1
1 / 4

Ana Ivanović pokreće sopstvenu liniju Adidas majica, koje će biti proizvedene u ograničenoj seriji, a u saradnji sa Dečijim fondom Ujedinjenih nacija. Na majicama koje je osmislila naša poznata teniserka naći će se logo UNICEF-a. Deo prihoda od prodaje majica biće poklonjen UNICEF-ovom Dečijem fondu. Prodaja će se vršiti preko Aninog zvaničnog web sajta i u Adidas prodavnicama u Srbiji, Podgorici i Banja Luci i to od sredine maja.

Anina želja da u kreiranju njene majice učestvuju i fanovi, kao i svi ljubitelji tenisa, rezultirala je lansiranjem posebnog veb sajta, na kome svako može da glasa za najbolje dizajnersko rešenje. Adidas će proizvesti po dve vrste majica iz svake od tri kategorije - ženske, majice za devojčice i uniseks majice, koje svojim glasovima izaberu posetioci sajta.

Svi koji budu glasali za omiljeni dizajn biće uključeni u nagradni žreb za osvajanje jedne od pet majica sa Aninim potpisom. Glasanje traje do petog aprila.

Ksenija Konić

 

makonda-tracker