Počinje 22. Fashion Selection

0
U prelepom ambijentu restorana Biber modna agencija Select organizovala je druženje sa predstavnicima medija, kako bi najavila početak 22. Fashion Selectiona, najvećeg modnog projekta u regionu, koji će biti održan od 8. do 16. aprila.
Dragana i Nebojša Grnčarski, foto: Promo
Dragana i Nebojša Grnčarski, foto: Promo

Uz kolače koje je pripremio i poslužio Nebojša Grnčarski, prvi čovek Fashion Selectiona, predstavljen je bogat program, u okviru kojeg će svoje revije imati najpoznatiji brendovi, dizajneri i modne kuće.

22. Fashion Selection biće otvoren revijom Fashion&Friends, na kojoj će biti predstavljeni brendovi iz portfolija Fashion Company-ja Guess, Fornarina, Tomi Hilfiger, Desigual... za sezonu proleće/leto 2013. Uslediće revija brenda Scotch&Soda iz protfolija iste kompanije, takođe sa kolekcijom za proleće/leto 2013.

Kompanija Sportina predstaviće se revijom brendova iz svog protfolija,  među kojima će publika videti kolekcije iz sezone proleće/leto 2013. brendova Vero Moda, Jack&Jones, Marx, Fracomina, Armani Jeans, Antony Morato, Silvian Heach, Ugg, Parfois... Nakon toga, izuzetno interesantnom revijom Sportina će predstaviti brend Tom Tailor Denim.

Jedna od naših najpoznatijih dizajnerki Suzana Perić predstaviće novu kolekciju na reviji pod nazivom Be yourself, a novom kolekcijom predstaviće se i dvojac ID Esoteric koji čine Dragana Grnčarski i Isidora Bjelica. Kolekcija ekskluzivnih italijanskih cipela i asesoara brenda Bagatt biće prava poslastica za sve ljubitelje mode, a presek aktuelne srpske modne scene daće Vasilije Kovačev, dizajneri iz modnog studija Kolabs, Hristina Petrović, Biljana Mihailović.

Kao i uvek do sada, i na 22. Fashion Selectionu biće održan Kids Fashion Day, jedinstveni dan dečije mode, u okviru kojeg će klinci i klinceze prošetati pistom u kreacijama brendova Monnalisa i Only 4 Kids.

Prepoznatljivi znak Fashion Selectiona, Fashion Travel, jedinstveni koncept modnog putovanja, biće održan i na 22. Fashion Selectionu. Modni karavan Fashion Selectiona uputiće se u Kavalu, prelepi grčki grad na moru, gde će biti održane revije modnih kuća AMC i Allegra.

22. Fashion Selection biće zatvoren revijom S/Kidanje, zanimljivim modnim performansom, kojim će biti najavljena premijera istoimenog domaćeg filma.

Kao pretpermijera Fashion Selectiona, 7. aprila će u Ušće Shopping Centru biti održane čak četiri modne revije, na kojima će, uz učešće brojnih poznatih ličnosti, biti predstavljeno sve ono što će posetioci ovog tržnog centra moći da nađu u radnjama najprestižnijih domaćih i stranih brendova.

makonda-tracker