Levi’s uskoro u TC Delta City

0
Zahvaljujući generalnom distributeru brenda za Srbiju, Fashion Company, u shopping centru Delta City uskoro će biti otvorena prodavnica američkog klasika LEVI’S.

Ljubitelji casual wear brenda, prepoznatljivog po legendarnom modelu Levi’s ® 501, od druge polovine aprila biće u prilici da kupe omiljeni model koji je postao zaštitni znak holivudskih buntovnika, avangardnih umetnika i muzičkih eksperimentatora, a koji jeu modnu istoriju ušao 1935. Pojavivši se na naslovnoj strani američkog Vogue.

Deo ponude nove prodavnice na 120 m² biće atraktivna kolekcija odeće, obuće i aksesoara za proleće/leto 2013 inspirisana koloritom, duhom i kulturom daleke Indije. Predstavićemo i novu liniju denima koja sadrži 20% reciklirane plastične ambalaže tj. 8 plastičnih boca po modelu.

Reč je o Levi’s Waste Less modelima koji simbolizuju novo poglavlje u razvoju brenda i posvećenosti kompanije održivom dizajnu. Muški deo kolekcije za proleće 2013 nudi i modele kao što su Levi’s 511 Skinny jeans, novi moderni Levi’s 504 Straight Fit jeans, i iconic Levi’s Trucker jaknu. Za dame tu je Waste

Nova LEVI’S prodavnica nalaziće se na prvom spratu Delta city pored Fashion & Friends.

makonda-tracker