Perwoll Fashion Week od 28. marta do petog aprila u Beogradu

0
Jedan od najznačajnijih modnih projekata u ovom delu, 33. Perwoll Fashion Week u organizaciji Modnog studija Click biće održan od 28. Marta do petog aprila na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima su Belexpo centar na Novom Beogradu, Mikser House u Savama
Perwoll Fashion Week, promo foto
Perwoll Fashion Week, promo foto

Kroz  brojne revije organizatori će široj javnosti prezentovati veliki talenat i kreativne ideje najznačajnih domaćih brendova, dizajnera i mladih autora, ali i nekih svetskih brendova i gostiju iz inostranstva.

Jedna od najatraktivnijih novina u okviru prolećnog izdanja Beogradske nedelje mode jeste činjenica da će Velika Britanija biti  gost-domaćin ovog izdanja beogradske Nedelje mode i da će sa nekoliko programa predstaviti Britansku modu i  njen uticaj u popularnoj kulturi. Značajan deo ovog projekta  je i edukativna konferencija na temu mode i razvoja mladih dizajnera.

Među zanimljivijim revijama 33. Perwoll Fashion Weeka svakako će biti i program pod nazivom Zona 45 , započet kao veoma uspešan koncept predstavljanja regionalnih modnih dizajnera na prethodnoj Nedelji mode. Pored gostiju iz regiona očekuju nas i gostovanje dizajnera iz Indije i Engleske kao i zanimljiva postavka izložbe u Etnografskom muzeju posvećene jubileju Dobrile Smiljanić koja je pre 50 godina pokrenula svoju modnu priču u Sirogojnu.

makonda-tracker