Zimski must have

0
Modni savet daje vam Gordana Manojlović, dizajner i asistent Elle modnog urednika
Foto: Guliver, Profimedia, Shutterstock
Foto: Guliver, Profimedia, Shutterstock

Jedna sam od onih koja veruje u novogodišnju magiju crvenog donjeg veša. Ta čarolija, legenda kaže, trebalo bi da vam u nadolazećoj godini donese ljubavno zadovoljstvo. Ja sam u ljubavi zadovoljna.



Ne znam da li zbog veša. Ipak, kada je o zavodljivosti reč, verujem u strast između žene i pažljivo biranih komada. Nema to mnogo veze sa muškarcima. Svaka od nas biraće po svom senzibilitetu. Ja volim one hrabre i smele. Kad smo već kod tog ličnog, svoj glas dajem britanskoj marki veša Agent Provocateur jer su modeli usklađenih tračica, proreza i čipke, pa čine ženu senzualnom i neodoljivom.



Za epitet kokete i seksipil više su zaslužni prekookeanski Viktorijini anđeli. Kao dizajner, primećujem i trend koji bira veš kao osnovni odevni predmet. Ako niste Madona, a odlučite se za tako nešto, to veče ostanite kod kuce. Neke vrednosti treba čuvati. A kako ih najbolje upakovati – pa, nijansu birajte naspram svog tena i boje kose, a za udobnost uvek vredi platiti. Sličan princip je i sa odabirom parfema. Ali to je vec neka druga priča.

Gordana Manojlović

TAGOVI: moda123
makonda-tracker