Modna revija mlade blogerke Nine Milojević

0
Osim što je zaokupljena radom na modnom blogu, Nina Nina Milojević trenutno priprema i prvu modnu kolekciju One, koju će predstaviti beogradskoj javnosti u utorak 18. decembra u klubu Krug.
Nina Milojević
Nina Milojević

Beograđanka Nina Milojević, studentkinja modnih studija na prestižnom državnom Univerzitetu London College of Fashion, oformila je svoj modni blog putem koga savetuje devojke kako da prilagode modu sebi, u isto vreme predlažući im nove, atraktivne kombinacije. Ninino geslo je da nije potrebno mnogo para niti skupih brendova da bi osoba bila obučena šik i sa stilom.

- One simbolično predstavlja moj početak, moju prvu reviju, moje prve velike korake u modnom svetu... A nadam se da će me taj broj pratiti i u daljoj karijeri i da ću i u mnogim drugim stvarima biti prva. Na reviji One predstaviću uglavnom elegantne haljine koje prosto obožavam i najčešće privatno nosim - rekla nam je Nina Milojević.

Za veoma kratko vreme blog je privukao veliku pažnju javnosti, pa Ninin rad sada možemo pratiti na http:// ninainthebigworld.blogspot. com/

Pogledajte atmosferu sa snimanja kataloga:

makonda-tracker