Modni savet: Moda za malenu gospodu

Moda za dečake prati najnovije trendove i umnogome podseća na stil njihovih očeva. Printovi su obavezni, kako na garderobi, tako i na igračkama. Savet kako da stilizujete vašeg dečaka daje vam dizajner za mušku i dečiju garderobu Ivan Golubović
0
1 / 11 Foto: Guliver, Profimedia, Story Press

Deca - mali, a ipak veliki ljudi, neiscrpna su inspiracija za različite vidove kreativnog izražavanja. Prateći modne trendove, vidimo kako je moda prisutna u svim sferama života, svakom životnom dobu, ali je ona za mališane svakako najzanimljivija. Mali sakoi, kaputići, savršene pantalone, minijaturne košulje, besprekorni šeširi, zanimljive trenerke - fascinantne forme ili odevni predmeti koji su zapravo nastali iz mode za odrasle.

Sve ovo, bez dosadnih i očekivanih štampanih i vezenih aplikacija daje novu svest o malim-velikim kicošima koje svakodnevno srećemo na ulici. Za ovu sezonu preporučujem dukseve sa zanimljivim desenima i neočekivanim kombinacijama boja, koji izlaze i šablona i ulaze u sferu street stylea- Sloboda izražavanja i maštovite forme vode ka tome da se današnji klinci oblače lepše i maštovitije od odraslih.

Mali ljudi u trendu gde god da se pojave privlače pažnju svojim stilom i uglađenošću, zadržavajući ono najlepše: detinji pogled, blistavi osmeh i neodoljivi šarm. Oni na pravi način sreću pažnju na sebe, a da pritom ostaju ono što jesu.

Ivan Golubović

 

TAGOVI: stilmoda123
makonda-tracker