Modni savet: Moda za klinceze

Kako da vaša klinceza zablista otkriva vam dizajner Olga Marković
0
1 / 8 Foto: Guliver

Ah te prodavnice dečje odeće! Zar sve nije božanstveno...Sve je tako malo, a u stvari, dok gledate, mislite u sebi: Zašto ovoga nema u mojoj veličini?

Danas se dečja moda malo u čemu razlikuje od one za odrasle. Ako pogledate novu kolekciju nekog većeg brenda za žene, a onda pogled sreknete ka kolekciji za devojčice, shvatićete da nema razlike. Military style, baggy pants, pepito sakoi ili krzneni kaputi - da li j emoguće da to majušno stvorenje uopđte mari za tako nešto. Ali iznenadili biste se.

Dečja moda ima svoj prioritet, a to je praktičnost i udobnost, p ase tako svi nasmejemo minijaturnim cipelicama na štiklu, ali istovremeno pomislimo kako su preslatke. I sve postaje must have. Lako ćete u nekoj od novih kolekcija za devojčice primetiti muške pantalone, ili rokersku kožnu jaknu. Nemojte se iznenaditi, nisu slučajno zalutali tu. Reč je o trendu, a on postaje nezaobilazan i u malim veličinama.

Mede i zeke kao da su potpuno iščezle kao detalji u dečjoj odeći, p ačak su i princeze zamenjene printom neke nove rok ili pop zvezde. Pa dopustite svojim mezimicama da budu moderne, uostalom, nema te male devojčice koja se nije ušunjala u mamin ormar, maštajući kako je dovoljno velik ada sve to obuče.

 

Olga Marković

TAGOVI: modastil123
makonda-tracker