Sve je spremno za 21. Maybelline Fashion Selection

0
Na press koktelu koji je održan u restoranu Biber najavljen je 21. Maybelline Fashion Selection, najveći modni projekat u jugoistočnoj Evropi.
Nebojša Grnčarski, foto: Story press
Nebojša Grnčarski, foto: Story press

21. Maybelline Fashion Selection biće održan od 8. do 20. oktobra 2012. godine. Svoje najnovije kolekcije i trendove za predstojeću modnu sezonu prikazaće brojni već afirmisani modni dizajneri, mlade nade srpske modne scene, najveće domaće modne kuće, ali i najpoznatiji svetski brendovi. Glavni deo programa odvijaće se u Kombank Areni.

Kao uvod u u 21. Maybelline Fashion Selection biće održana Maybelline NY make-up revija, koja ima za cilj da na originalan način predstavi modne trendove za sezonu jesen/zima 2012/2013. Inspirisani Njujorkom i nedeljom mode, pistama i bojama Maybelline će se predstaviti u novom svetlu.

Nakon toga, 21. Maybelline Fashion Selection biće otvoren spektakularnom konceptualnom revijom Back to the Future, na kojoj će se na modnoj pisti naći brojne zvezde srpske javne scene, popularne tokom ’70-ih i ’80-tih godina prošlog veka, zajedno sa njihovim današnjim naslednicima, popularnim glumcima, pevačima, voditeljima, sportistima...

Pored revije Back to the Future tu je i revija Hollywood Charmers, na kojoj će petorica naših poznatih glumaca dočarati likove doajena holivudske scene Roberta De Nira, Frenka Sinatre, Erika Bane, Klerka Gejbla i Denijela Dej Luisa.

Publici će se već tradicionalno na Fashion Selectionu predstaviti jedna od najpoznatijih domaćih modnih kuća St. George, novom kolekcijom za jesen/zimu kreatorki Milice Mavrak i Katarine Urošević. Pored domaćih modnih kuća i dizajnera reviju će imati i specijalna gošća iz Madjarske Ester Bodi, koja će prikazati interesantnu kolekciju multifunkcionalnih asesoara. Izuzetno atraktivna biće i revija odeće specijalno pravljene za obolele od reumatoidnog artritisa, koju modna agencija Select organizuje u saradnji sa Udruženjem obolelih od reumatskih bolesti, mladim dizajnerima iz Belgrade Design Districta i proizvođačem Feedback iz Arilja.

Studenti prestižne italijanske akademije za dizajn Accademia Del Lusso u originalnom prostoru predstaviće se modnim vinjetama pod nazivom Fashion Sculptures.

 

Ljubitelje mode očekuje i modni performans Fashion Mignon Isidore Bjelice i Dragane Grnčarski, inspirisan Marokom, kao i promocija časopisa VIP Trip Diplomatic posvećenog Maroku.

Kao i uvek do sada, i na 21. Maybelline Fashion Selectionu biće održan Kids Fashion Day, jedinstveni dan dečije mode, u okviru kojeg će klinci i klinceze prošetati pistom u kreacijama Beba Kidsa, Naturina i Domino Kidsa.

Posebna poslastica i prepoznatljivi znak Fashion Selectiona, Fashion Travel, jedinstveni koncept modnog putovanja, biće održan i na 21. Maybelline Fashion Selectionu. Modni karavan Fashion Selectiona uputiće se u Pečuj, prelepi mađarski grad i evropsku prestonicu kulture, gde će, uz zanimljiv program, biti održane modne revije modne kuće Allegra i dizajnerke Ester Bodi.

21. Maybelline Fashion Selection biće zatvoren revijom brendova u shopping centru Kragujevac Plaza, što će ujedno biti i prva modna revija održana u Šumadiji.

makonda-tracker