Modni savet Tijane Pavlov

0
Modni kreator Tijana Pavlov daje vam savet o oblačenju
Foto: Guliver, Profimedia
Foto: Guliver, Profimedia

Šorts je 70ih godina prošlog veka ušao na velika vrata u ormare tadašnjih devojaka, a njegovoj popularnosti doprineo je i hipi pokret čiji su poklonici propagirali slobodu u ponašanju, ali i u oblačenju.

Danas je skoro nemoguće zamisliti leto bez dobrog šortsa koji se može primeniti u raznim prilikama, najviše zato što on pruža beskrajne mogućnosti kombinovanja. Kada ga biramo, najbitnije je da budemo usmerene i racionalno sagledamo svoju figuru, a zatim odaberemo dužinu, to jest širinu šortsa po pravoj meri.

Mada je prvenstveno okarakterisan kao sportski odevni predmet, šorts može da bude i formalan i elegantan ukoliko se ukombinujej sa transparentnom letnjom košuljom. U tom slučaju mora da bude malo duži u poređenju s onim koji nosima na plaži.

Takođe, može da bude izuzetno šik ako se uz njega obuju sandale sa štiklom, ali izuzetno ženstven i seksi, da vam sa jedne strane pruži ležernost karakterističnu za pantalone, a sa druge strane istakne vašu figuru i noge, jednako kao mini suknja.

Tijana Pavlov, modni kreator

makonda-tracker