Letnji must have: Šešir

0
Modni savet daje Vam Jelena Karakaš, modni novinar magazina Elle
Kejt Midlton
Kejt Midlton

Idealni letnji akcenat? Bez dileme, šešir! On je prošao put od obaveznog detalja namenjenog formalnim prigodama do ukrasa koji je poželjan u svim situacijama. Pravila nošenja su u međuvremenu toliko izbledela da je danas mnogo toga ne samo dozvoljeno, već i poželjno. Šeširi namenjeni svakodnevici imaju ležerni  štih, i čak i u vrelom gradu nose morsku atmosferu.

Omiljeni su oni od slame, trend nalaže da traka oko šešira bude u jarkoj boji, a oni hrabriji mogu odabrati trake sa upadljivim printovima kakvi su obeležili letnju sezonu. Stajliš kombinacija za more postala je nezamisliva bez dobrog šešira, a dame od stila znaju da će najbolji efekat postići jednostavnim modelom.

Večna panama u beloj boji u sekundi će svaku kombinaciju podići za bar sto stilskih poena. U posebnim prigodama možete se poigrati i bojama i materijalima. Fascinatori od perja i mreže savršeni su pratioci svečanih noći. Jedno od retkih pravila koje se zadržalo jeste da je šešir tu da svaku kombinaciju učini posebnijom. Pre svega dobro ćete se zabaviti u potrazi za onim pravim.

Zato uživajte u modnoj igri sa šeširima.

Jelena Karakaš, modni novinar magazina Elle

TAGOVI: stilmoda123
makonda-tracker