Irena Jovanović i Jugoslav Pantelić: Beograde, dobar dan

0
O tome kojih navika u oblačenju ne mogu i ne žele da se oslobode, o omiljenim odevnim predmetima i asesoarima, kao i o svojim modnim pravilima govori voditeljski par emisije Beograde, dobar dan sa Studija B Irena Jovanović i Jugoslav Pantelić
Jugoslav Pantelić, Irena Jovanović, foto: Miloš Nadaždin
Jugoslav Pantelić, Irena Jovanović, foto: Miloš Nadaždin

10 modnih zapovesti

Irena Jovanović

VISOKE POTPETICE nosim samo onda kada poželim da se osetim drugačije, da se malo izdignem iznad situacije... Sviđa mi se komotna odeća od dobrih materijala.

Po mom mišljenju savršen kroj imaju LEPRŠAVE HALJINE koje veoma volim.

Često se govori da žene nose MALU CRNU HALJINU kako ne bi pogrešile u odabiru garderobe za važne prilike. Ali, kad bi to bilo tačno, ta činjenica bi umanjila filozofiju ovog komada odeće koji će uskoro proslaviti 100. rođendan.

Priznajem da se ja za malu crnu haljinu odlučim i kada je u pitanju porodična šetnja i tom prilikom kombinujem je sa lakom i ravnom obućom.

NAOČARE ZA SUNCE kao i reči, zamućuju sve ono što ne učine jasnim (važno je da su kvalitetne).

ŠEŠIRI, KAPE, MARAME jesu najlepši deo leta, stil u nekoliko poteza, potpuno jasno who are you dealing with...

 

Jugoslav Pantelić

Postoje prilike kada je ELEGANTNO ODELO jedino poželjno, a onda se i opredeljujem za njega.Neki filmski festivali zahtevaju od posetilaca udarnih projekcija toksido, tako da voleo to neko ili ne... nije ga moguće izbeći.

U zavisnosti od odevne kombinacije biram klasične ili manje konvencijalne CIPELE. Preferiram jednostavne modele crne i braon boje. Kada je reč o klasičnim cipelama, godinama sam veran brendu Kenzo.

Nemam omiljeni DŽINS brend, ali često nosim i kupujem odeću od tog materijala. Volim svetle i tamne nijanse, najčešće klasičnih linija bez aplikacija i dodatne obrade.

Za STARKE sam, kao i većina ljudi, emotivno vezan. Nosim ih otkako znam za sebe i nemam nameru da tu (dobru) naviku menjam.

NAOČARE ZA SUNCE nosim ređe nego što bih voleo, a razlog su one za vid koje su na meni uvek kada nemam vremena da stavim sočiva ili zaboravim da ih nabavim. Poslednjih godina biram klasični Ray Ban model, ali nemam zamerke ni na Tom Fordove varijacije na istu temu...



makonda-tracker