predivan

Sličan se može naći za oko 2.000 dinara: Blejzer Kejt Midlton je komad koji će ove jeseni Srpkinje naprosto obožavati

0

Mnogi kažu da je ovo najjednostavniji način da istovremeno budete elegantne i da uživate u udobnosti

KEJT MIDLTON U BLEJZERU KOJI ĆE BITI HIT JESENI
KEJT MIDLTON U BLEJZERU KOJI ĆE BITI HIT JESENI foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Princeza Kejt Midlton nedavno se posle dosta vremena pojavila u javnosti. Ona je otišla u crkvu sa svojim suprugom princom Vilijamom, kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom.

 

Sve oči javnosti bile su uprte u princezu koja se borila protiv raka, a kao i uvek, njen stajling privukao je dosta pažnje.

 

Ovog puta odlučila je da ponese blejzer od 1.200 funti, za koji mnogi kažu da je najelegantniji jesenji komad koji je istovremeno elegantan, a veoma udoban.

Iako smo Kejt mogli da vidimo samo delimično na fotografijama iz automobila moglo se videti da je nosila bordo blejzer (koja je boja sezone) sa smelim tartan printom (kod nas poznatiji kao karo dezen) brenda Blaze Milano, koji košt oko 1.200 funti.

 

Ovaj blejzer bio je hit 80.-ih, a ovo je još jedan dokaz da se moda iznova i iznova vraća.

Iako se blejzer video samo delimično bilo je jasno o kom brendu je reč. Osim toga tu su bile i minđuše Cassandre Goad kao i jedan od njenih omiljenih, perjem obrubljenih šešira od Hicks & Brovn.

 

Prelepo je skrojen, napravljen u Italiji ovaj blejzer ističe struk i čini da svaka žena u njemu izgleda božanstveno. 

Mnoge ovakav njen izgled nije iznanadio jer upravo je to stil koji često nosi kada sa porodicom odlazi u crkvu.

 

Ovo nije prvi put da majku troje dece vidimo u ovakvom stilu. Davne 2021. godine, Kejt je još jednom viđena u automobilu sa Vilijamom, kako sa troje dece stiže na božićnu jutarnju crkvenu službu u crkvu Svete Marije Magdalene.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska porodica na pomolu velike krize

 

makonda-tracker