trendi & praktično

PRONAŠLI SMO ČIZME BELE HADID! Njene koštaju 900€, a zaprepastićete se kad vidite kako su jeftine u Srbiji

0

Ako bismo morali da izdvojimo samo jedan komad obuće za koji smo sigurni da će i u narednim godinama biti sveprisutan u svetu mode i koji će dominirati editorijalima najpoznatijih modnih časopisa i pistama najvećih modnih samita, onda su to — robusne ženske čizme.

Gde možete pronaći jeftine, kvalitetne, lepe i moderne, a udobne čizme?
Gde možete pronaći jeftine, kvalitetne, lepe i moderne, a udobne čizme?foto: Profimedia

NABAVITE MODEL ČIZAMA KOJI VLADA SVETOM MODE

 

Omiljene među urednicima modnih magazina, poznatim ličnostima, influenserima i glavnim trendseterima sveta, postale su mega-popularne zbog njihove svestranosti i praktičnosti. Slavne ličnosti poput Belle Hadid i Olivie Palermo su poludele za njima, a modni časopisi poput Harper's Bazaar i Vogue preporučuju ih kao must-have dodatak garderobi za prelazne periode. Da važe za neprolazni trend koji je prisutan i u visokoj modi dokazali su mnogi svetski brendovi poput Prade, Ganni i Bottega Veneta koji su lansirali svoje verzije.

 

ČIZME POZNATIH DAMA SADA PO NIKAD BOLJOJ CENI U SRBIJI

 

Novecento čizme su simbol izdržljivosti, udobnosti i vanvremenskog šarma. Zakucale su na vrata u najboljem mogućem trenutku. Postale su glavni adut prelaznih sezona jer mogu da se nose od kasnog leta sve do proleća. To su samo neki od razloga zbog kojih su verne ljubiteljke mode spremne da daju i po nekoliko stotina evra za njih, često i više.

 

Bela Hadid je jedna od vodećih svetskih trendseterki, a čizme koje ona nosi želi svaka zaljubljenica u modu
Bela Hadid je jedna od vodećih svetskih trendseterki, a čizme koje ona nosi želi svaka zaljubljenica u modufoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Besprekorno se uklapaju u svaki stajling

 

Moda nije samo ono što nosite, već i kako to nosite. Ove čizme dizajnirane su sa misijom da dodaju snagu i karakter svakoj odevnoj kombinaciji i da se besprekorno uklope uz svaki mogući stajling - bilo da ih kombinujete sa uskim farmerkama za ležerni izlazak, poslovnim pantalonama za dan pun obaveza ili sa elegantnom suknjom za večernji izlazak.


BUDITE U TRENDU SA ČIZMAMA KOJE BELA HADID NE SKIDA

 

Jednostavan, ali u isto vreme sofisticiran dizajn, čini ih idealnim za različite modne izraze, od urbanog do klasične elegancije. Kolekcije obuće se po pravilu oslanjaju na snažne i samouverene komade garderobe, te stoga ne čudi što su modni stručnjaci prepoznali njihovu sposobnost da transformišu svaku odevnu kombinaciju u modni statement.

 

Novecento čizme
Novecento čizmefoto: Promo, Ananas

 

Celodnevni komfor koji izgleda fantastično

 

Kada je reč o udobnosti, unutrašnjost Novecento čizama obložena je mekanim platnom koje omogućava stopalima da dišu. Pored toga što povećava komfor tokom nošenja, ovaj dodatak smanjuje i mogućnost znojenja stopala. Na taj način čuva svežinu unutar čizme. Upravo je ovo jedan od razloga zašto su ove čizme postale omiljene među ženama koje vode aktivan životni stil i cene celodnevni komfor.

 

UGRABITE JEDINSTVENU PRILIKU DA KUPITE OVE ČIZME PO NEVEROVATNOJ CENI

 

Stil čizama je istovremeno klasičan i moderan. Jasnim linijama i elegantnim crnim finišem odišu istinskim minimalizmom. Ako je suditi po recenzijama i stavovima modnih gurua, upravo ta kombinacija im je omogućila da za tako brzo vreme zavladaju modnim pistama. Kreativni direktori poput Alessandra Michele-a iz Gucci-ja i Demna Gvasalia iz Balenciag-e, među prvima su koji su ove čizme ponovo popularizovali.

 

Za jutro, dan i veče

 

Dizajnirane da se prilagode brzom tempu života, ove čizme pružaju udobnost i sigurnost u svakoj situaciji tokom celog dana. Sa lakoćom ćete obaviti sve jutarnje obaveze, bilo da žurite na posao, nalazite se sa prijateljima na nedeljnoj kafi ili šetate psa. Njihova udobna unutrašnjost obložena platnom, učiniće svaki pokret prijatnim. Stabilni gumeni đon predviđen je i za gradske ulice i za dan proveden u prirodi. Idealne su i za večernje prilike. Bilo da idete na večeru sa prijateljima ili na koncert, obezbediće vam modni stil koji je potreban da se istaknete u masi. Novecento čizme su vaša pouzdana podrška kroz ceo dan. Postaće simbol vaše aktivne i samouverene životne filozofije.

NE PROPUSTITE DA POSTANETE VLASNICA OVIH FENOMENALNIH ČIZAMA

 

Napravljene da traju

 

Eko koža nije samo odabir ekološki osvešćenih ljudi, već i onih koji traže kombinaciju izdržljivosti i stila. Poznata po svojoj otpornosti na habanje, omogućava nošenje zadržavajući svoj prvobitni sjaj i oblik kroz mnoge sezone. Dizajneri poput Stelle McCartney i brendovi poput Dr. Martens su pioniri u korišćenju eko kože, a na stranicama "Vogue" i "Elle" mogu da se pročitaju hvalospevi o savremenim materijalima koji ne zaostaju za tradicionalnom kožom - ni u estetici ni u funkcionalnosti. Čak i u svetu visoke mode, gde se trendovi smenjuju brzinom svetlosti, kvalitetna eko koža je postala konstanta zbog svoje svestranosti i ekološke svesti koju promoviše.

 

Bela Hadid ima čizme za svaku priliku, a možete ih nabaviti i vi
Bela Hadid ima čizme za svaku priliku, a možete ih nabaviti i vifoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

KUPITE ČIZME KOJE NOSE SVETSKE DIVE

 

Evo i nekoliko saveta kako da ih kombinujete u različitim odevnim kombinacijama:

 

  • Poslovna elegancija

 

Za poslovni izgled, kombinujte Novecento RB134 čizme sa elegantnim pantalonama i klasičnom košuljom. Dodajte blejzer ili kaput neutralne boje za sofisticiranu notu. Ovaj autfit će vam omogućiti da se istaknete u poslovnom okruženju.

 

  • Casual chic

 

Za opušteniji izgled, uparite ih sa udobnim džinsom i trendi džemperom ili majicom. Uz “statement” dodatke poput šešira ili velikih naušnica, dobićete savršen stajling za vikend šetnje gradom ili kafu sa prijateljima.

 

  • Večernja elegancija

 

Za večernji izlazak, kombinujte ih sa elegantnom haljinom ili suknjom i bluzom. Dodajte nakit i clutch torbicu i dobićete izgled koji privlači pažnju gde god da se pojavite. Garantujemo da ćete se osećati samouvereno i elegantno tokom celog večernjeg izlaska.

 

ČIZME KOJE SE NIKAD LAKŠE KOMBINUJU MOGU BITI VAŠE PO NEVEROVATNOJ CENI

 

Ne zaboravite da eksperimentišete sa bojama i teksturama kako biste stvorili jedinstvene odevne kombinacije koje odražavaju vaš lični stil. Bez obzira na priliku, ove čizme će biti vaš savršen modni dodatak koji će istaći vašu eleganciju i sofisticiranost.

 

Šta kažu oni koji su ih već kupili?

 

Ništa ne govori više o kvalitetu i stilu proizvoda od iskustava i mišljenja onih koji su ih već isprobali.

 

Jelena (34): “Oduševljena sam udobnošću ovih čizama. Radim kao stomatološka sestra i provedem puno vremena na nogama. Ove čizme su pravo otkriće za mene - izdržljive su, a skoro da ih ne osećam na nogama, iako ih nosim ceo dan. Definitivno preporučujem svima koji traže udobnu i stilsku obuću za svaki dan i sve prilike”


NE PROPUSTITE ČIZME KOJE SU PREUDOBNE, A NIKAD NE IZLAZE IZ MODE

 

Ana (26): “Osetila sam razliku čim sam obula. Materijal je odličan, a unutra su obložene platnom koje pruža dodatnu udobnost. Postale su moj najnoviji omiljeni modni komad - jednostavne za kombinovanje, nosim ih i kad idem do prodavnice, ali i kad krenem u pozorište”, Ana

UGRABITE JEDINSTVENU PRILIKU DA KUPITE OVE ČIZME PO NEVEROVATNOJ CENI

 

Spektakularna ponuda

 

Vrhunski kvalitet i neodoljiv stil sada su dostupniji nego ikada pre. Možete da ih kupite po neverovatnoj ceni. Sa trenutnim popustom od 50%, ovo je idealna prilika da ih ugrabite i dodate u svoju kolekciju obuće. Njihov kvalitet i stil daleko prevazilaze njihovu cenu i sada je prilika da uštedite i investirate u dugoročnu udobnost i eleganciju. Pored toga što ćete obogatiti svoju kolekciju kvalitetnim, stilizovanim i praktičnim parom čizama, uštedećete novac za neki od drugih trendi komada koji su trenutno na odličnoj akciji.


Investicija u ovakav par čizama nije samo investicija u modu, već i u udobnost i sigurnost koju ćete osećati svaki put kada ih obujete. Ovaj Novecento model je prepoznat kao glavni trend koji će i dalje biti aktuelan, a sada je savršen trenutak da iskoristite priliku.

makonda-tracker