Revija Marijane Mateus u Novom Sadu

0
Dizajenrka Marijana Mateus predstaviće svoju novu modnu kolekciju Flora na reviji u četvrtak 10. maja na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu
Marijana Mateus
Marijana Mateus

Marijanina osma samostalna dizajnerska linija Flora, nazvana je po jednoj od najstarijih rimskih boginja. Uz cveće, igru i pesmu, u ekskluzivnoj scenografiji pozorišta, novosadska publika prva će imati priliku da vidi najnovije modele naše poznate kreatorke, koja najavljuje nezaboravan spektakl- spoj mode, kreativnosti i mašte!

- Kolekcijom dominiraju lepršave i romantične haljine, pastelnih boja i prirodnih materijala.  Inspiraciju sam pronašla u romantici Grejs Keli i  senzualnosti najveće ikone 20. veka, Merlin Monro. Upravo njene legendarne glumačke scene, izvešće gošća iznenađenja, tajanstvena je Marijana Mateus.  Sve koreografije je osmislila Milica Cerović, a angažovali smo i veliki baletsku trupu koja će vas povesti u carstvo Flore. Želim da dame koje ponesu moje haljine, sa sobom ponesu i osmeh - kaže kreatorka.

Jedan deo ulaznica za reviju biće u prodaji po ceni od 550 dinara, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

 

makonda-tracker