vatreno

Jedan detalj joj daje INJEKCIJU SEKSEPILA: Zavodljiva haljina Olje Lević kakva će biti u modi ZAUVEK

0

Popularna glumica ponela je nedavno maslinastozelenu toaletu savršenu za svečane prilike koja je ujedno provokativna i decentna

Glumica Olja Lević spada u najpopularnije domaće trendseterke
Glumica Olja Lević spada u najpopularnije domaće trendseterkefoto: oljalevic/Instagram

Mlada glumica Olja Lević, koju smo proteklih godina gledali u seriji "Igra sudbine", spada u najpopularnije poznate ličnosti na društvenim mrežama u našoj zemlji.


Šarmantnu glumicu na Instagramu prati oko 150.000 ljudi, a njen profil podseća na one koje vode modne influenserke jer je Olja uvek u korak s najnovijim trendovima i spremna za poziranje.


Glumica nam često pokazuje interesantne odevne kombinacije za razne prilike, a nedavno je podelila fotografije i snimke jednog vrlo elegantnog komada koji izgleda vanvremenski, a ipak – vrlo aktuelno.

Olja je pozirala u maslinastozelenoj toaleti, halter-haljini s decentnim prorezom ispod vrata, koji ima nabranu tkaninu u predelu grudi i pada ravno pored tela, uz šliceve koji ističu noge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Ipak, ključni deo ove kreacije su otvorena leđa, odnosno ogroman prorez koji otkriva zadnji deo tela glumice, uz tanku tračicu vezanu u mašnu, čime se ističe seksepil i vitka figura


Haljine otvorenih leđa – trik za svaku sezonu


Modeli haljina golih leđa su bez sumnje komadi koji traže pažnju, drski i provokativni, i večita modna opsesija kada prilika zahteva eleganciju, i tokom leta i usred zime.

Ovakva svečana odeća nije ostala u senci, uprkos ultrapopularnim "golimhaljinama" i izrezima koji otkrivaju grudi odozdo ili s bočne strane, a poslednjih sezona su gola leđa na crvenom tepihu toliko popularna da ih poznate dame nose kao jedino što privlači pažnju, bez ogrlica i tašni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


U pitanju je detalj koji naglašava vitkost figure, zrači seksepilom, a ipak je nenametljiv, odmeren i suptilan.

 

Ipak, dizajneri imaju i jednu napomenu: ne birajte haljine otvorenih leđa ako imaju i dekolte i od prozirnih su materijala jer deluju pomalo preterano.

 

BONUS VIDEO

Tamara Kalinić nosi bordo torbu

 

makonda-tracker