fenomenalne

TOLIKO UDOBNE, a elegantne, za posao, šetnju ili večernji izlazak: Ovaj model cipela je SVE ŠTO VAM TREBA za jesen 2023.

0

Ove cipele pružaju vam i komfor i eleganciju, a nosive su u svim prilikama i influenserke ih obožavaju.

hejli biber je jedna od it devojaka u svetu mode
hejli biber je jedna od it devojaka u svetu mode foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su u pitanju trendovi za 2023. u svetu obuće, ove godine primat su preuzele baletanke, kao i neprolazne cipele Mary Jane.

 

Ženama je u fokusu komfor kada je u pitanju obuća, što se dalo i primetiti kada je u pitanju ulična moda, ali influenserke poput Hejli BiberLili Rouz Dep imaju kao keca u rukavu još jedan model obuće koji će očarati zaljubljenice u modu ove jeseni.

 

Reč je o modelu koji je ne previše različit od manekenki, a, opet, ima zanimljiv detalj koji ih izdvaja — i to su cipele sa blok-petom!

 

Cipele sa blok-petom definitivno su nešto što bi trebalo da imate u svom cipelarniku ove jeseni; ne samo što su ultraudobne, one su elegantne, efektne i možete ih nositi na posao, u šetnju, ali i u večernji izlazak. Za razliku od stilleto cipela, koje imaju "tanak špic", od cipela sa blok-petom možete očekivati stabilnost pri hodanju.

 

Recimo, Hejli Biber, supruga Džastina Bibera i slavna manekenka, ovaj model obuće birala je s garderobom za svaki dan, uz minimalistički stil, belom majicom i icrnom mini-suknjom. Zapravo, ono što njen autfit izdvaja i zaista poentira jeste izbor obuće, odnosno njene kožne crne cipele sa blok-petom od oko 7 centimetara. Uz to je kombinovala bele čarape, što je, negde, njen zaštitni znak uz ovakav tip obuće.

 

Hejli Biber, Džastin Biber
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Lili Rouz Dep, manekenka i ćerka Džonija Depa nije odolela sličnom modelu, a ona se više priklonila estetici grandž devedesetih. Lili je ponela mini-haljinu u boji breskve, a birala je model cipela s blok-petom koji potpisuje Repetto, koji zapravo obezbeđuju obuću za prestižna francuska baletska udruženja.

 

lili rouz dep
lili rouz depfoto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za koji god model se odlučili, što uopšte ne mora ni biti u crnoj boji, već u nekoj drugoj jesenjoj nijansi, definitivno imate par obuće koji možete nositi uz sve, a opet osećati i komfor i biti elegantni u njemu.

 

 

Bonus video

Svetlucave sandale koje su viralne na mrežama

 

makonda-tracker