klasika

Nenapadno, damski, a zrači ZAVODLJIVOŠĆU: Modna lekcija Kristine Iglendže iz koje može da uči svaka žena

0

Šarmantna voditeljka u svakoj prilici je elegantna, a njen stil je sveden, otmen i s lakoćom ostavlja utisak

Kirstina Iglendža ima iza sebe dugu novinarsku karijeru
Kirstina Iglendža ima iza sebe dugu novinarsku karijerufoto: instagram/, kristina_iglendza

Voditeljka Kristina Inglendža trenutno spada u najpopularnija i najlepša TV lica, a iako je odnedavno u žiži javnosti, ona iza sebe ima dugu novinarsku karijeru.

 

Rad na televiziji Kristina Inglendža započela je nakon studija ekonomije i pošto je stekla titulu Mis fotogeničnosti Srbije i Crne Gore, u to u muzičkoj emisiji "Strava", pored Vanje Bulića, na tadašnjoj TV Košava.


Donedavno je radila na TV Happy, a potom na Prvoj vodila emisiju "150 minuta", dok je odnedavno gledamo u projektu "Ekskluziv night".

 

Kako važi za jednu od najatraktivnijih devojaka na našim malim ekranima, njen stil uvek privlači pažnju, a Katarina preferira elegantan i sveden način odevanja, koji u prvi plan ističe njenu savršenu figuru.

 


Iako uživa u efektnim i jarkim bojama i nije joj strano da "začini" svoje modne kombinacije upečatljivim dezenima kao što su karirani ili prugasti print, najjači utisak ostavlja – klasičnim crnim haljinama do i malo iznad kolena.


Mala crna haljina proveren je način da bez mnogo truda izgledate otmeno i doterano, a Kristina Iglendža obično bira naizgled jednostavne modele koji imaju statement detalje. Zahvaljujući njima se izdvaja i uvek je na visini modnog zadatka, ali bez napadnih ukrasa, neukusnih izreza i prekratke suknje.


U nastavku pogledajte neke od njenih šik crnih toaleta koje je nosila u poslednje vreme.

 

  • Off-shoulder Bardot haljina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 150 minuta (@150minuta)

 

  • Statement haljina s prorezima i pletenicom

 

 

  • Jesenja haljina dugih rukava

 

 

  • Plišana mini-haljina koja naglašava ramena

 

 

BONUS VIDEO

Trendi haljina Sofije Riči

 

makonda-tracker