uvek aktuelan

Ove jeseni vam je NEOPHODAN: Modni komad koji Katarina Gardijan ima u više boja je proveren način da ostavite utisak

0

Može da se kombinuje i sa patikama i sa štiklama, a koliko se ovaj model dopada pevačici pokazuje to što ga poseduje u više boja

Katarina Ina Gardijan uvek nosi isti model sakoa
Katarina Ina Gardijan uvek nosi isti model sakoafoto: inagardijan/Instagram

Pevačica Katarina Ina Gardijan već godinama na sceni, a prvi put se publici predstavila u Prvom glasu Srbije, nakon čega je učestvovala u takmičenju Zvezde Granda.


Iako nije postigla veliki uspeh, ona je nastavila s muzičkom karijerom i snimila nekoliko zapaženih hitova, među kojima je i pesma "Sve što ne smemo", duet s Milanom Stankovićem.


Katatina je i jedna od vrlo popularnih mladih muzičkih nada na Instagramu, gde je prati nešto manje od 100.000 ljudi, a ona često deli fotografije koje svedoče o njenoj svakodnevici, putovanjima, nastupima i svedenom i elegantnom stilu koji neguje.

 

Pevačica često objavljuje svoje odevne kombinacije, a u raznim prilikama – od nastupa do odmora širom Evrope, najčešće nosi sako identičnog kroja, koji ima u više boja.

 

1 / 5 Foto: inagardijan/Instagram


Katarina obožava klasični strukirani model s dugim i tankim reverima, obično s lažnim džepovima na preklop, a njen omiljeni blejzer mora da ima efektne dugmiće i dvoredno kopčanje.

 

Takve sakoe do sada je kombinovala s kratkim čizmama sa štiklama, patikama za trčanje i raznom drugom obućom, a obično bira blejzer u efektnoj boji u spoju sa crnim ili belim skinny pantalonama.

 

 

BONUS VIDEO

Sako od tvida o kom se priča

 

makonda-tracker