ultrašik

Zaljubljenice u modu će ŽUDETI ZA NJIMA: Ove baletanke (koje to nisu) svaku ženu pretvaraju u KRALJICU ELEGANCIJE

0

Najpopularniji model ženske obuće uskoro bi mogao da bude ovaj zanimljiv spoj stilova koji najlepše izgleda uz midi-suknju

Dior revija za proleće/leto 2024. na Nedelji mode u Parizu
Dior revija za proleće/leto 2024. na Nedelji mode u Parizufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Na nedavno održanoj Nedelji mode u Parizu, revija na kojoj je modna kuća Dior predstavila kolekciju za proleće i leto 2024. godine bila je među najzapaženijima.


Kako zbog brojnih svetskih zvezda u publici, tako i zbog interesantnih kreacija na pisti, Dior je ponovo postao jedna od glavnih tema, a deo zasluga pripada i interesantnom modelu obuće koji je odmah izazvao pravu pomamu među influenserkama.


U pitanju je unapređena varijanta baletanki, koje su inspirisane i salonkama i sandalama "rimljankama" i očekuje se da će sledeće godine napraviti pravi "bum" u svetu mode.

 

Više manekenki nosilo je neobične cipele koje na prvi pogled izgledaju kao baletanke, a zapravo imaju minijaturnu i tanku štiklu koja vizuelno izdužava figuru.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

One su ukrašene višestrukim kaišićima koje se pružaju do kolena i naglašene perlicama, a kombinovane su na reviji s midi-suknjama i haljinama.

 

Baletanke sa štiklom i kaiševima do kolena modne kuće Dior, na Nedelji mode u Parizu
Baletanke sa štiklom i kaiševima do kolena modne kuće Dior, na Nedelji mode u Parizufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sofisticirano, elegantno i odmereno – ne čudi što se prema modni zemljotres!

 

BONUS VIDEO

Kako da povratite novac ako vam vodootporna obuća propusti?

 

makonda-tracker