Lady Gaga na Fashion Weeku u Japanu

0
Mnogi japanski modni stručnjaci ocenili su da je stil odevanja Lady Gage bio glavna inspiracija z alokalne kreatore, dok su njeno prisustvo u Tokiju i zanimljivu kreaciju ocenili kao futurističku
Lady Gaga, Foto: Guliver
Lady Gaga, Foto: Guliver

Iako naša publika nije u potpunosti upućena u visoku modu iz Azije, Fashion Week u Japanu i predstavljanje kolekcije za jesen i zimu 2012/2013. već su pokupile dobre kritike evropskih stručnjaka. 

Lokalni kreatori predstavili su kako tradicionalne tako i futurističke modele garderobe. Više od deset hiljada ljudi prisustvovalo je revijama koje su održavane u centru Tokija.

Pastelne boje, ali i crna, obeležile su većinu novih kolekcija, dok je karirani print zauzeo vodeće mesto za kapute koje će po preporuci stručnjaka nositi ljubitelji azijske mode.

Poznati japanski kreatori pohvaljeni su za kreativnost i originalnost, a najviše havle dobili su Yuma Koshino i Zoshio Kubo. Jotaro Saito napravio je fantastične modele koji se oslanjaju na tradicionalnun ošnju, a Hiroko Koshino je ženu video u elegantnim muškim odelima.

TAGOVI: modastil123
makonda-tracker