SAVRŠENO

Nežno, jednostavno i tako BOŽANSTVENO: Dva stajlinga kojima je Tamara Vučić očarala Njujorčane

2

Prva dama Srbije u dvema kombinacijama održala modnu lekciju.

Tamara Vučić uvek je besprekorno stilizovana.
Tamara Vučić uvek je besprekorno stilizovana.foto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije ne prestaje da oduševljava svojim modnim kombinacijama.

 

Tamara Vučić se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i već nas je pre nekoliko dana oduševila svojim elegantnim izdanjem na 11. Godišnjem ručku prvih dama organizacije "Moda za razvoj".

 

I taman kad smo pomislili da ne može bolje, Tamara Vučić se odazvala pozivu prve dame SAD-a Džil Bajden i učestvovala na ručku koji je 20. septembra u Smitsonian muzeju dizajna priređen u čast prvih dama i gospoda na marginama 78. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

 

A svojim dnevnim izdanjem je apsolutno zadivili sve prisutne.

Ona je za ovu priliku odabrala maksi suknju bez rukava koja svojim krojem predstavlja apsolutno sve što svakoj dami treba.

 

Gornji deo haljine sadrži okrugli izrez i prati liniju tela, a od struka se širi u blagi A kroj stvarajući fine nabore i predstavljajući idealan model ukoliko eventualno želite da sakrijete nesavršenosti svog tela.

 

Osim krojem, ova haljina oduševljava i izborom boja. Naime, veći deo haljine je plave boje, dok je donji deo u crvenoj nijansi, koja se fantastično uklopila sa crvenim cipelama sa potpeticom.

Tamara Vučić je mislila na svaki detalj, pa je tako i frizura pažljivo odabrana.

 

Duga pletenica "sa strane" dala je celoj ovoj kombinaciji romantičnu i prirodnu notu.

 

Drugi stajling je takođe fantastičan i o njemu će se, sigurno smo, pričati danima.

 

Tamara se zajedno sa suprugom, Aleksandrom Vučićem, pojavila na prijemu kod američkog predsednika Džozefa Bajdena. 

 

Ona je za ovu priliku odabrala elegantnu haljinu koja je bila posve jednostavna, ali je mamila poglede i izazvala oduševljenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator

Iako se ne vidi da li je u pitanju midi ili maksi dužina, ono što prvo upada u oči jeste tamnocrvena boja haljine,a potom i detalj na desnom ramenu.

 

Naime, s jedne strane je haljina bez rukava, a s druge strane ima dug, širok asimetričan rukav koji celoj modnoj kombinaciji daje upečatljivu notu.

 

Kroj je kao što smo rekli jednostavan, prati liniju tela i ističe ga. Sve u svemu, i dnevno izdanje, kao i ovo malo elegantnije su pun pogodak i još jedan dokaz da je Tamara Vučić jedna od najstilizovanijih Srpkinja.

 

 

makonda-tracker