ZA SVAKI DAN

Za kraj leta KOMAD kojem će s tugom reći ZBOGOM do sledeće sezone: Nina Badrić u izdanju koje ženu pretvara u BOGINJU

0

U moru savršenih stajlinga za ovim će posebno žaliti 

Letnja kombinacija Nine Badrić
Letnja kombinacija Nine Badrićfoto: Instagram / badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić jedna je od onih pevačica koje mnogi vole ne samo zbog fantastičnih vokalnih sposobnosti, već i zbog toga što imaju savršen odevni stil.

 

Ona je mnogim ženama inspiracija kada je oblačenje u pitanju, pa ne iznenađuje što mnoge s nestrpljenjem isčekuju da se pojavi svaka njena nova fotografija na društvenim mrežama.

 

Nedavno, Nina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja je naišla na oduševljenje  velikog broja njenih pratilaca.

 

 

Nakon što je letovala na Hvaru, Nina Badrić se oprostila od tog voljenog ostrva na kojem svake godine provodi gotovo sve dane svog odmora. Nina se spakovala i vratila se kući, a za kraj ovog uzbudljivog leta odabrala je savršenu letnju odevnu kombinaciju.

 

Okružena zelenilom i kamenom, Nina Badrić je sa osmehom na licu pozirala ispred šarmantne letnje kuhinje. Na fotografijama pevačica nosi pamučnu belu haljinu maksi dužine koja deluje veoma lagano i udobno i savršen izbor čak i za najveće letnje vrućine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Sada kada je vrućina splasnula i dani postali prijatniji, Nina je preko haljine nosila dugu, lepršavu odeću nalik na prsluk sa elegantnom šarom. Uz ovu prelepu kombinaciju Nina je ponela i nakito od poludragog kamenja i srebra.

 

Ovakva kombinacija svaku ženu pretvara u boginju, pa nije čudo što će Nina ovu kombinaciju s tugom u srcu spakovati među letnje odevne komade, koji će svojih 5 minuta dočekati ponovo tek sledeće sezone. 

 

Bonus video:

 

Sve o životu Nine Badrić pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker