uvek otmena

Gola leđa, romantičan dizajn & GLAMUR: Sofisticirana haljina Tamare Vučić rezervisana za dame

3

Prva dama pojavila se na jednom događaju u Beogradu u vrlo elegantnoj kreaciji crveno-crnih tonova

Tamara Vučić u Kijevu, na Samitu prvih dama i gospode
Tamara Vučić u Kijevu, na Samitu prvih dama i gospodefoto: Vladimir Sindeyeve/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučić u poslednje vreme ima mnogo aktivnosti, a sada je imala priliku da prisustvuje jednoj svečanoj večeri za koju je pripremila vrlo elegantno modno izdanje.


Supruga predsednika Srbije je, nakon što je konačno ugledao svetlo dana modni intervju koji je letos dala za francuski L'Officiel, bila gošća na ponoćnoj večeri koja je okupila pažljivo birane zvanice.


Kako je otkrila, najavivši da će Beograd dobiti novi hotel, ponoćna večera je ritual koji datira iz 19. veka, "kada je inventivna gospođa Кarolina Astor organizovala večere na koje se dolazilo samo po pozivu".

 

Za ovu svečanu priliku, Tamara Vučić odabrala je još jedan vrlo elegantan stajling, a ovog puta je izbor pao na romantičnu toaletu koja ostavlja utisak nesvakidašnjim dizajnom. U pitanju je otmena maksi-haljina crvene boje, preko koje je prevučena poluprovidna crna tkanina, a u prednjem delu je ukrašena detaljima crne boje.

 


Dok spreda ova kreacija bez rukava ima čamac-izrez, ona pozadi otkriva leđa, a prva dama Srbije se uz efektnu toaletu opredelila za jednostavnu večernju šminku kojom dominira crveni ruž.

 

Podsetimo, Tamara Vučić je u julu tokom posete Parizu dala intervju za magazin L’Officiel, koji je želeo da predstavi svetu modnu stranu njene ličnosti.

 

Volim eleganciju i jednostavnost, bilo da idem na posao, provodim vreme s prijateljima, putujem ili učestvujem na važnom javnom događaju. Mislim da je za svaku ženu, kada je u pitanju moda, važno da bude svesna šta joj odgovara, ukoliko odgovara njenom karakteru i situaciji. Drugim rečima, ona mora da zna može li da se nosi s tim i oseća se dobro u tome – rekla je ona.

 

U galeriji pogledajte još neke od upečatljivih modnih izdanja prve dame Srbije.

1 / 5 Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči

 

makonda-tracker