stil bez premca

Desetine hiljada Francuza ju je pozdravilo: Kejt Midlton pokorila Marsej najboljim damskim stajlingom od 17 do 77 godina

0

Lepa princeza od Velsa stigla je na utakmicu u Marseju obučena bez ijedne mane.

kejt midlton u publici na ragbi utakmici
kejt midlton u publici na ragbi utakmicifoto: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nakon što su obeležili godišnjicu smrti kraljice Elizabete, samostalno je doputovala u Francusku, u Marsej, kako bi navijala za svoje Engleze na Svetskom prvenstvu u ragbiju.

 

Ona sama obožava ovaj sport, pa je bez supruga Vilijama došla u Francusku kako bi uživo bodrila Englesku.

 

Na utakmici u Marseju, engleska ragbi reprezentacija pobedila je Argentinu rezultatom 27:10, a princeza je pratila meč iz svečane lože.

 

Kako su mnogi bili oduševljeni jer je Kejt ponovo pokazala da je "jedna od njih", i Britanci, ali i Francuzi, oduševljeno su je pozdravili, a preko 60 hiljada ljudi u publici na krcatom stadionu pozdravilo ju je aplauzom.

 

Za ovu priliku, Kejt je birala svog omiljenog Aleksandra Mekvina, čije kreacije nosi u svim prilikama, pa i za svoje venčanje. Provereno dobra kombinacija ovog puta sastojala se od belog odela, odnosno sakoa i pantalona u istoj boji, kao i veličanstvenog nakita koji je do sada nosila samo na krštenju svoje ćerke, princeze Šarlot.

 

 

U pitanju su dijamantske minđuše Mappin & Webb 'Empres', model Carriage, koje koštaju 3750 funti, kao i ogrlica Empress Mini, od belog zlata i s dijamantskim priveskom, koja košta 2000 funti. Uz sve to, odlično je išla i njena Massimo Dutti torbica i vanvremenske bele salonke.

 

Uopšteno, belo odelo je uvek perfektan izbor nezavisno od godina i prilike, jer garantuje eleganciju i udobnost, a Kejt to vrlo dobro zna!

 

Još neke od njenih novijih modnih izdanja pogledajte u galeriji:

 

1 / 6 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Bonus video

Trik Kejt Midlton za fotografisanje

 

makonda-tracker